VIDEO: Vučić kaže da je “spreman”: Neka me hapse, samo neka me puste da položim cvijet u Jasenovcu…

VIDEO: Vučić kaže da je “spreman”: Neka me hapse, samo neka me puste da položim cvijet u Jasenovcu…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da nema problem s izjavama hrvatskih dužnosnika, samo da ga puste da ode u Jasenovac da položi cvijet žrtvama, prenosi RTS.

“Pogledajte što je sve izazvala samo jedna mala želja, da položim cvijet na Jasenovački cvijet”, rekao je Vučić u Osečini odgovarajući na pitanje novinara da prokomentira to što hrvatski mediji nastavljaju kampanju protiv njega i što je premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio kako postoji mogućnost dizanja optužnice protiv njega, te kako će zaštititi pilote optužene za zločine na Petrovačkoj cesti tijekom akcije Oluja 1995. godine, prenosi RTS.

Vučić je rekao da nijednu tešku riječ niti nešto loše nije rekao ni o kome iz Hrvatske, “kao što oni govore o Srbiji i njemu”.

“Kažu da će da hapse. Zbog čega? Zbog riječi od 1995. godine? Nije problem, ja sam spreman, samo da me puste da odem do Jasenovca da položim cvijet. Takve otpužnice mi možemo 20 protiv njihovih čelnika podići, to je toliko glupo i besmisleno da nemam riječi da se takvim glupostima uopće neki ozbiljan čovjek bavi”, zaključio je Vučić, prenosi RTS.