Anđa Marić samostalno se kreće nakon terapije, uživala je na zabavi u Zagrebu

Anđa Marić samostalno se kreće nakon terapije, uživala je na zabavi u Zagrebu

Pjevačica grupe Flare godinama se bori s multiplom sklerozom, a nedavno je zahvaljujući terapiji napravila prve korake

Pjevačica grupe Flare Anđa Marić (45) godinama se bori s multiplom sklerozom, a nedavno je napravila i prve korake zahvaljujući terapiji. U utorak je u Zagrebu u društvu brata Jerka nazočila proslavi drugog rođendana podcasta Ane Radišić, a fotografije je podijelila na Instagramu. , prenosi večernji list

FOTO: ANĐA MARIĆ/INSTAGRAM

Podsjetimo, Anđa koja se već godinama bori s multiplom sklerozom nedavno je na društvenim mrežama podijelila veliki napredak. Naime, objavila je video s terapije i pohvalila se prvim samostalnim koracima nakon sedam godina. “Inače, doživjela sam pravu renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću…”, napisala je Marić uz objavu, a u komentarima su joj pratitelji pružili riječi podrške. 

Anđi je multipla skleroza dijagnosticirana prije deset godina a nakon potvrde liječnici su joj davali najgore rezultate. Iako su je uvjeravali da će joj od tog trenutka biti samo gore, Anđa se nikada nije predala i nije dopustila da joj autoimuna bolest odredi život. Pjevačica je uvijek otvoreno govorila o dijagnozi, a prošle je godine na svom YouTube kanalu objavila kako je odlučila pobijediti svoj sram. “Sram je vrlo ljudska kvaliteta, ali vrlo toksična. Svijet promovira savršenstvo, nikada nismo dovoljno dobri, dovoljno uspješni, dovoljno bogati, dovoljno zgodni, dovoljno mladi… Umjesto savršenstva trebalo bi promovirati ranjivost”, napisala je tada pjevačica.