Policajac ubio suprugu pa presudio i sebi: Susjedi u šoku, prije hitaca čuli svađu i psovke…

Policajac ubio suprugu pa presudio i sebi: Susjedi u šoku, prije hitaca čuli svađu i psovke…

FOTO:Ilustracija/Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu.

Susjedi zagrebačke Ulice Orešje zgroženi su sinoćnjom tragedijom koja se dogodila na prvome katu manje stambene zgrade sa osam stanova, jer prema onom što su vidjeli, maloljetna dječica preminulog bračnog para bila su svjedoci užasa.

Najmanje četiri hica ispaljena su oko 20.20 sati i to još uvijek pod nerazjašnjenim okolnostima, a policijski očevid trajao je do kasno u noć.

Naime, 43-godišnji muškarac iz vatrenog oružja prvo je ugasio život 37-godišnjoj supruzi nakon čega je odlučio presuditi i sebi.

Policija je priopćila da muškarac bio policajac.

Na mjesto nesreće vrlo brzo je pristigla policija ali i Hitna pomoć, a iako je muškarac još uvijek davao znakove života, nisu ga uspjeli spasiti.

Motiv koji je natjerao 43-godišnjaka da vlastitu djecu učini siročićima, možda se nikada ne otkrije, a tragediji je prethodila svađa.

A kako su nam je jedan od susjeda sinoć kratko ispričao, u kasnim popodnevnim satima iz stana bračnog para dopirala je buka, svađa, psovke. Jesu li već tada djeca bila kod kuće, ili u vrtiću odnosno školi, nije poznato, no sigurno je da su kasnije tijekom večeri nazočili monstruoznom činu svog oca. Inače, o navedenoj obitelji susjedi imaju samo riječi hvale te se sa nevjericom pitaju: ‘Što će sada ta dječica, kako će prebrodit tu grozotu koju su vidjeli i kako će oni dalje s tolikim gubitkom?’

Beživotna tijela mrtvih supružnika prevezena su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju. Doznaje Jutarnji list