Glavni ravnatelj policije: U napadačevoj kući pronađena veća količina streljiva i oružja

Glavni ravnatelj policije: U napadačevoj kući pronađena veća količina streljiva i oružja

Ranjeni policajac je na intenzivnom liječenju, a njegovo stanje je stabilno, rekao je Milina

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina gostovao je jutros u emisiji HRT-a ‘U mreži prvog’ te otkrio nove informacije o napadu koji je uznemirio Hrvatsku. Na početku rekao da je ranjeni policajac na intenzivnom liječenju, da je stabilno, ali ima potrebe za daljnjim medicinskim tretmanima. Istražitelji još nisu s njim razgovarali, dodao je.

– Policija prikuplja podatke, proveden je očevid, pretraženo je mjesto prebivališta počinitelja u Kutini gdje je pronađena veća količina streljiva i oružja, dodao je.

Milina kaže kako nije bilo nikakvih indicija da bi se ovako nešto moglo dogoditi, dodatne informacije se intenzivno prikupljaju kako bi otkrili pravi motiv jučerašnjeg događaja.

U obiteljskoj kući počinitelja otkrivena je veća količina streljiva i oružja, koje se ne može legalno posjedovati. Naglasio je da su jučer 3 policijska službenika bila ugrožena – onaj koji je ranjen, drugi koji je upotrijebio vatreno oružje i treći koji je bio tamo. Na mjestu gdje su pronašli počinitelja, a pronađeno je i kratko vatreno oružje. Prenosi Jutarnji list