Ponovno fizički napad na ulicama Vukovara, ozlijeđene osobe srpske nacionalnosti…

Ponovno fizički napad na ulicama Vukovara, ozlijeđene osobe srpske nacionalnosti…

Prema navodima PU Vukovarsko – srijemske u nedjelju, oko 00.20 sati, ponovno je došlo do fizičkog napada. Kako navodi policija nekoliko osoba je prvo verbalno, a onda i tjelesno, napalo 36-godišnjaka i 31-godišnjaka.

– Oštećeni su zatražili liječničku pomoć u vukovarskoj bolnici gdje su im utvrđene lake ozlijede. Za počiniteljima je raspisana tjeralica, a jedan je muškarac priveden u službene prostorije policijske uprave te je kriminalističko istraživanje u tijeku. Zbog kršenja Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata, slijedi izvješće Državnom inspektoratu, izvijestila je policija.

Međutim, kako doznajemo fizički su napadnute 3 osobe, a ne 2 kako navodi policija. Neslužbeno doznajemo kako su oni došli do jednoga ugostiteljskog objekta gdje su sjeli i kada su krenuli dalje napadnuti su na ulici. Iz policije ne navode detalje ali kako su nam prenijeli neki od vukovarskih policajaca ponovno se radi o međunacionalnom i navijačkom napadu. Osobe koje su ozlijeđene su srpske nacionalnosti, javlja Večernji list