Škoro: Domovinski pokret nikad neće pristati na izjednačavanje žrtve i agresora…

Škoro: Domovinski pokret nikad neće pristati na izjednačavanje žrtve i agresora…

Hrvatska slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 25. obljetnicu oslobodilačke operacije Oluja.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro došao je u Knin povodom 25. obljetnice Oluje, ali nije sudjelovao u službenom prtokolu. Jedan od glavnih razloga jest, kako kaže čelnik stranke, “trgovačka koalicija HDZ-a i SDSS-a”. Iz stranke su poručili i da koronavirus nije smio razdvojiti ljude jer se tako hrvatskom narodu ograničava proslava.

“Domovinski pokret nikad neće pristati na izjednačavanje žrtve i agresora. Nisam sudjelovao u službenom protokolu jer se u centar pozornosti stavlja nešto što ne bi trebalo. Ono što se događa je jedna loša politička trgovina Andreja Plenkovića i Milorada Pupovca. Prije svega ovde moraju biti ljudi koji su se borili za Knin, a njima je onemogućen pristup”, poručio je Škoro.

Dodao je i da se veća pažnja pridaje tome što je član SDSS-a i potpredsjednik Vlade Boris Milošević došao u Knin, umjesto da u fokusu bude sama obljetnica Oluje. Prenosi N1

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex