Zbog urnebesnog Japanca Maja je poželjela vidjeti kako iz njegove perspektive izgleda kao gola!

Zbog urnebesnog Japanca Maja je poželjela vidjeti kako iz njegove perspektive izgleda kao gola!

Japanac Tonikaku zaokupio je pažnju žirija i publike svojim neobičnim talentom u showu Supertalent.

Na pozornicu showa Supertalent stao je urnebesni Japanac Tonikaku koji je svojim humorom uspio žiri nasmijati do suza.

”Svi u Japanu znaju za mene. Ovakvu točku ne radi nitko osim mene. Mislim da Hrvati još nisu vidjeli ništa slično ovome i da će im se svidjeti”,  poručio je Tonikaku koji je pred žiri stao u ogrtaču, koji je onda skinuo. 

Na samo sebi svojstven način demonstrirao je Luku Modrića, Baby Lasagnu, kravatu, Nikolu Teslu – sve ih je prikazao na smiješan i zanimljiv način, da bi na kraju izgovorio rečenicu ”ja to nosim”, misleći na donje rublje, jer bi izgledao kao da na sebi ništa nema kad bi stao u određeni položaj. 

”Meni je ovo bilo top top, i ja to nosim”, komentirao je Davor. 

”Razmišljam iz kojeg mojeg nastupa da izvuče ovakvu pozu, voljela bih da me skine, ne, ne, voljela bh da za sljedeći nastup ima i mene u nastupu, voljela bih vidjet kako ja to izgledam kao gola. Ovaj nastup je sve”, objasnila je Maja nakon viđenog. 

”Krajnje smiješna i simpatična budalaština, u cijeloj ovoj priči me zapravo potresla činjenica da su mi kolege rekle da proizvodimo istu količinu decibela”, našalila se Martina, a Japanac je s tri da prošao u daljnje natjecanje. , prenosi showbuzz.hr