Monika je šarmom osvajala u ‘Ljubav je na selu’, a goste u ‘Večeri za 5’ pridobit će mesom?

Monika je šarmom osvajala u ‘Ljubav je na selu’, a goste u ‘Večeri za 5’ pridobit će mesom?

Aktivna umirovljenica odlučila je ekipu osvojiti večerom spravljenom od sastojaka kao što su šunka, slanina, domaća kobasica, svinjska rebra, paprika, jagode i čokoladni listići

Umirovljenica Manda Monika Mikala (67) ugostit će kandidate showa ‘Večera za 5‘ u svom domu u Požegi. Ekipu je odlučila ugostiti zbog novog iskustva i želje da pokaže svoje kulinarske sposobnosti. Skromna je, ima svoj cilj, ne voli laži, no voli dobro društvo. Jako je pedantna i uredna, kaže, te voli jako puno šetati i družiti se na kavi s kolegicama.

U životu je najviše opušta uređivanje vrta. Svojedobno je sudjelovala u emisiji ‘Ljubav je na selu’.

Foto: RTL

– Imam dvije kćeri, jednog sina, unučad. Sretna sam, svi su dobro, živi, zdravi i ok. Ne volim trač, imam svoj cilj života, živim kako ja želim i hoću. Dosta sam vesela i to je to – ispričala je o sebi Monika.

– Rodom sam iz Posavine, ali udala sam se u Požegu, došla sam iz Zagreba 1980. U mirovini sam 12 godina, dosta dobro izgledam, zdrava, stalno radim, dosta sam aktivna – dodala je.

Aktivna umirovljenica odlučila je ekipu osvojiti večerom spravljenom od sastojaka kao što su šunka, slanina, domaća kobasica, svinjska rebra, paprika, jagode i čokoladni listići.

– Veseli me domaća kobasica i svinjska rebra – otkrio je Mihael.

Foto: RTL

– Ima puno mesnatih proizvoda, mislim da ćemo se dobro najesti – dodala je Matea.

– Mislim da se ja neću baš najesti, samo meso, meso, meso. Nadam se da će staviti bar još nešto pored tog mesa – zaključila je Snežana., piše 24sata.