Sjećate se Kristine Mandarine? Šuška se da je pobjegla iz Hrvatske i rodila u tajnosti, na najnovijim fotkama izgleda neprepoznatljivo!

Sjećate se Kristine Mandarine? Šuška se da je pobjegla iz Hrvatske i rodila u tajnosti, na najnovijim fotkama izgleda neprepoznatljivo!

Kristina Mandarina prije nekoliko godina privukla je veliku pažnju javnosti, a sada se šuška da je odselila daleko iz Lijepe Naše te da je započela novi život u Dominikanskoj Republici.

Kristina Penava, domaćoj javnosti poznata i kao Kristina Mandarina, proslavila se prije nekoliko godina, kada su se u medijima pojavile njezine fotografije na kojima prodaje agrume na štandu pokraj ceste i otada plijeni veliku pozornost te je stekla vojsku obožavatelja.

Kristina danas ima 26 godina i od tih se vremena poprilično promijenila, čemu svjedoče i njezine fotografije s društvenih mreža, što može zahvaliti estetskim operacijama, o čemu je i sama progovorila.

Umjesto mandarina počela je prodavati intimne snimke na platformi za odrasle, no od tada joj se u medijima i na društvenim mrežama gubi gotovo svaki trag. Kristina se povukla iz javnosti, otvorila Instagram profil pod drugim imenom, a kako se doznaje, Kristina je započela novi život u Dominikanskoj Republici, doznaje portal Scena.

Navedenu informaciju potvrdila im je i njezina dobra prijateljica, rekorderka showa “Ljubav je na selu”, Ines Petrić.

“Kristina je u Dominikanskoj Republici, povukla se s hrvatske medijske scene i od medijske eksponacije na neko vrijeme. Uživa u privatnosti sa svojim prijateljima i svojom obitelji. U Dominikanskoj Republici je također upoznala divne ljude i prijatelje. Jednostavno način života u Dominikanskoj Republici i u Hrvatskoj nije ni približno sličan. Kristina je jako zahvalna što ima priliku živjeti tamo jer je kultura, način života te općenito pogled na svijet jako pozitivan, pun veselja i radosti. Glazba, ples, smijeh, neke tako jednostavne stvari, a zapravo toliko dragocjene i u Hrvatskoj, nažalost, na neki način zaboravljene”, rekla je Ines za Scenu.

Također, šuška se i da se Kristina ostvarila u ulozi majke. Naime, anonimni izvor otkrio im je da je Mandarina u tajnosti rodila dijete.

“Što se tiče trudnoće i udaje, niti ja niti Kristina nemamo komentar. Mogu samo reći da Kristina uživa u životu sa svojim najmilijima i da je sretna, što je najvažnije u životu”, zaključila je Ines.

POGLEDAJTE NAŠ NAJNOVIJI PODCAST !