Indira Levak pokazala što joj je bivši suprug Miroslav poklonio za 51. rođendan

Indira Levak pokazala što joj je bivši suprug Miroslav poklonio za 51. rođendan

Indira Levak na svom je Instagram profilu objavila što je dobila za rođendanski poklon od sada već bivšeg supruga Miroslava.

Naša pjevačica Indira Levak danas slavi 51. rođendan.

Svoj poseban dan proslavit će na Street Food Festivalu u Zadru, a svoje obožavatelje na društvenim mrežama pozvala je da joj se pridruže na nastupu.

“Dobra mjuza, hrana, piće, moj ročkas. Što nam više treba? Evo me ponovno na Street Food Festivalu, uživala sam s vama, pa ponovimo dragi moji. Bez torte ne dolazite”, našalila se na društvenim mrežama.

No najviše pažnje pruvkla je njezina Instagram priča gdje je pratiteljima otkrila što joj je bivši suprug Miroslav poklonio za rođendan, a u pitanju je prekrasan buket cvijeća.

“Hvala Padre”, napisala je Indira na fotografiji te je označila bivšeg supruga.

Podsjetimo, Indira nedavno mnoge šokirala viješću da se razvodi od supruga.

”Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati”, napisala je i tako šokirala obožavatelje.