Svađe, strastveni seks i ovisnost o slavi, prvi muž J.Lo progovorio o svemu: ‘Znam kako je biti njen suprug, shvaćam Bena‘

Svađe, strastveni seks i ovisnost o slavi, prvi muž J.Lo progovorio o svemu: ‘Znam kako je biti njen suprug, shvaćam Bena‘

Ojani Noa, prvi suprug J.Lo, preporučio joj je da uzme godinu dana samo za sebe i da se više ne udaje

Čini se da je osobni trener i povremeni glumac i producent Ojani Noa (49), imao dobar predosjećaj kada je u razgovoru za Daily Mail, u kolovozu 2022. godine poželio sve najbolje Jennifer Lopez i Benu Afflecku, ali i izrazio sumnju da će Bennifer 2.0 potrajati., prenosi jutarnji

“Jen voli biti zaljubljena, no zaručila se šest puta. Ben je njezin četvrti suprug. Ja sam bio suprug br. 1 i rekla mi je da sam ljubav njezina života. Kada smo legli u postelju u noći našeg vjenčanja rekla je da ćemo biti zauvijek zajedno”, rekao je tada Noa.

Prije tri tjedna, samo dvije godine od vjenčanja, Lopez i Affleck predali su papire za razvod. Dogodilo se to nakon četiri mjeseca ispunjena tračevima i medijskim napisima “hoće – neće”. “Najveća ljubavna priča”, kako je njihovu vezu zvala Jennifer je završila.

Novinarka Daily Maila Lina Das odlučila je ponovno intervjuirati Ojanija Nou, koji očigledno jako dobro poznaje svoju bivšu suprugu. U ekskluzivnom intervjuu on je otkrio svoje reakcije na njezin razvod od Afflecka, razmišljanja o tome što će biti dalje, te “kako je doista biti suprug J. Lo”.

Njih su se dvoje vjenčali 1997. godine i Noa je jedini od njezinih bračnih partnera i zaručnika koji ju je poznavao i volio i prije no što će postati globalna zvijezda. On, kažu, zna kako je biti s njom i kako je razvesti se od nje.

Noa je opisao kako je jednom prilikom, neposredno prije no što će im se brak raspasti, sjedio u njihovu domu u Los Angelesu nakon žestoke svađe. Jennifer je bila na drugom kraju velike vile, u spavaćoj sobi i kiptjela od bijesa. Zatim ga je nazvala, jer je kuća bila toliko velika da je ne bi čuo ni ako viče, i rekla mu da dođe u spavaću sobu. Uslijedio je susret u krevetu, jedan od najstrastvenijih u cijelom njihovom braku.

– Bilo je prekrasno, ali u isto vrijeme jako tužno, jer smo duboko u sebi bili svjesni da smo stigli na kraj našeg puta. – ispričao je.

Nitko ne zna je li tako bilo i u braku Jen i Bena, no onaj s Ojanijem kao da je napravio neki obrazac za one koji će uslijediti – s plesačem Crisom Juddom, pjevačem Marcom Anthonyjem te na kraju i s Affleckom.

Lina Das piše da je pjevačica koristila čak i isti nadimak za Ojanija i Afflecka, obojicu je od milja zvala Papi, tatica na španjolskom jeziku.

– Bio sam prvi, pionir – rekao je Ojani Noa – Bio sam uz nju kao podrška na početku karijere kada se borila s tjeskobom i nesigurnošću. Bio sam stvarno dobar suprug, jer vjerujem u brak. Kada smo se razveli, srce mi je bilo slomljeno. Imao osjećaj da me više nije trebala kada je dobila sve što je željela od mene.

Par se vjenčao 1997. godine, otprilike godinu i pol od prvog susreta. Brak je potrajao samo 11 mjeseci. Ojani u intervjuu tvrdi da je uložio mnogo vremena i napora u vezu.

I danas atraktivan muškarac, on ima priču čestu za Kubance u SAD-u, u zemlju je ušao ilegalno, kao 15-godišnjak, prošavši sa šest prijatelja opasni put od 180 kilometara od Kube do Floride na splavi na napuhavanje. Radio je sve i svašta, od pranja automobila na ulicama Miamija, pranja posuđa u restoranu pjevačice Glorije Estefan “Larios On The Beach”, da bi napredovao do mjesta konobara. Imao je 22 godine kada je u restoran i njegov život ušla tada 27-godišnja Jennifer. Zgodni konobar zapeo joj je za oko.

Više pročitajte OVDJE