Mateu je teško zbog Romanova odlaska iz ‘Života na vagi’: ‘Sad samo mislim na ženu i djecu…’

Mateu je teško zbog Romanova odlaska iz ‘Života na vagi’: ‘Sad samo mislim na ženu i djecu…’

Žuta linija odlučivala je tko će prvi napustiti show, ispod nje našli su se Mateo i Roman, no do glasanja nije ni došlo jer je Slavonac odlučio svoj put nastaviti kod kuće uz obećanje da neće posustati…

U prošloj epizodi kandidati su završili svoj prvi ciklus u ‘Životu na vagi’ i ostvarili sjajne rezultate nakon samo tjedan dana vježbanja, a posebno se istaknula Samanta koja je skinula fantastičnih 11 kilograma i srušila rekord Alena Abramovića, pobjednika treće sezone showa!

Žuta linija odlučivala je tko će prvi napustiti show, ispod nje našli su se Mateo Roman, no do glasanja nije ni došlo jer je Slavonac odlučio svoj put nastaviti kod kuće uz obećanje da neće posustati…

Foto: RTL

Mateo je, dakle, ostao bez para i zacijelo mu neće biti lako u novom ciklusu, a na idućem vaganju netko će također napustiti show. No do toga još ima tjedan dana i pred kandidatima su novi izazovi.

– Prva noć bez Romana… Mogu reći da mi je bilo teško, navečer smo imali te neke razgovore i onda bismo zaspali. Bio sam budan do četiri sata; nemir, ustajao sam, izlazio na terasu… Mislio sam na ženu, djecu i ni na što drugo – rekao je i priznao da je dosad bio usredotočen, a sad su mu misli raspršene te da stalno gleda obiteljske fotografije i razmišlja kako je njima sada.

Foto: RTL

Kasnije ga je posjetila Davorka i razgovarali su o djeci, a Mateo je priznao da im se nije dovoljno posvećivao te se grize što je bio toliko lijen.

– Teško će biti i dalje, ali moramo biti svjesni da smo tu zbog sebe, ali znam da emocije rade svoje – rekla ga je Davorka.

Foto: RTL

No zato je Alina bila jako vesela jer je napokon ozdravila.

– Noga mi je sad u redu, ne mogu pretjerivati i rekla mi je trenerica da ne bih smjela previše hodati, ali mogu vježbati. Jako sam sretna što sam opet poletna i što sam napokon došla sebi – rekla je., prenosi 24sata.

Foto: RTL