Div iz Igre prijestolja viši je od supruge skoro pola metra. Ona otkrila kako se ljube

Div iz Igre prijestolja viši je od supruge skoro pola metra. Ona otkrila kako se ljube

HAFTHOR Julius Bjornsson, profesionalni snagator koji je glumio Gregora Cleganea (Planinu) u Igri prijestolja, visok je 206 centimetara. Od 2018. godine je u braku s fitness instruktoricom Kelsey Henson, koja je visoka 158 centimetara.

Henson je od supruga lakša čak 140 kilograma. Njih dvoje smatra se najneobičnijim parom upravo zbog razlike u visini i težini. Kelsey je jednom prilikom rekla da im je čak teško i snimiti selfie. “Gotovo nikada ne stanemo zajedno u kadar… To je problem niskih ljudi”, napisala je jednom.

Photo: Instagram

Mnogi je ispituju kako se ljube

Nedavno su pratitelji postavljali pitanja Kelsey i, naravno, bilo je i onih vezanih uz razliku u visini. Mnoge je zanimalo kako se oni ljube.

“Kako se ljubite? Skočiš li mu svaki put u zagrljaj i omotaš noge oko struka?” pitali su je, a ona je odgovorila: “On se sagne, a ja popnem na prste. Ili mu samo kažem da me podigne.”

Glumac kojeg smatraju jednim od najjačih muškaraca na svijetu britanskim je medijima otkrio i koja je tajna njegovog izgleda. “Mogu podići tisuću kilograma, ali dnevno unesem 10.000 kalorija. Moram jesti svaka dva sata kako bih održao masu”, izjavio je Julius Bjornsson.

Rekao je i da zbog svoje građe ne može letjeti u ekonomskoj klasi, već mora ići u poslovnu. “On puno jede. Ako idemo u supermarket, treba nam kamion da zadovolji njegove potrebe”, komentirala je Kelsey suprugov apetit., piše Index.hr