Ella Dvornik za 24sata: ‘Roman će biti prilagođen djeci. Škola? Ma bez stresa smo to riješili…’

Ella Dvornik za 24sata: ‘Roman će biti prilagođen djeci. Škola? Ma bez stresa smo to riješili…’

Kad se male ruke slože, sve se može, početak je jedna od najpoznatijih dječjih pjesmica, a svoje ruke uposlila je i najpoznatija hrvatska influencerica te pjevačica Ella Dvornik, koja je napisala kratki roman za djecu.

– Priča ima tri glavna lika i svaki dolazi s manama i vrlinama, a tijekom igre s drugima stalno gube i ne mogu pobijediti jer se previše fokusiraju na mane onog drugog, upiru prstom, krive se međusobno i ne preuzimaju odgovornost – govori nam Ella, koja je nedavno predstavila svoju novu boju kose: plavuša je postala riđa., pišu 24sata

Foto: Privatni album

Novi roman mlade Elle na kraju dolazi s nekom motivirajućom porukom, ali ostavlja i otvorena pitanja.

– Pokušavam uvijek i svojoj djeci približiti ideju o tome da, čitajući priču, ne treba biti samo pasivan nego treba stvoriti i neki svoj zaključak i pitati neka pitanja na koja možda ne postoje odgovori u priči. Isto tako i da naracija dolazi sa subjektivnim mišljenjem i da nije sve crno i bijelo, s obzirom na to da i sama volim filozofiju, a i karakter mi je takav da priču pogledam iz različitih kutova – dodaje nam Ella.

Htjela je da njezin roman bude prilagođen njihovoj dobnoj skupini. No još nije sigurna hoće li novi autorski rad ugledati svjetlo dana.

– Nadam se da hoće, ali evo još sam u procesu finalizacije i vizualizacije – dodaje.

Otkrila nam je i što će čitatelje čekati na kraju priče.

– Likovi će naići na problem u kojem upravo te mane dođu kao vrline, a problem riješe gledajući objektivno i tu otvaraju pitanja o različitosti i perspektivama tuđeg mišljenja – zaključuje.

Foto: Instagram

Roman dolazi nakon početka nove školske godine, u kojoj je, prema procjeni, čak malo više od 35.700 prvašića napravilo prve školske korake. Broj nije konačan, ali među prvašićima je veselo krenula i Ellina starija kći. Početak nastave nekim roditeljima bio je stresan, ali to nije slučaj kod Elle.

– Nisam bila u stresu jer je kći jedva dočekala. Kad sam je pitala što želi biti kad odraste, rekla je: ‘umjetnik’ – govori nam Ella.

Možda je Balie povukla djedove gene, a Ella tvrdi da ne vidi malenu kao slikaricu.

– Kreativna je i nadarena, pa će možda biti neka kombinacija inteligencije i kreativnosti. Ja je puštam da se sama pronađe, ne volim kad roditelji komplekse svojih neispunjenih ambicija projiciraju na djecu – zaključuje Ella.