Pala zagrebačka dilerica (37). Prodavala travu, MDMA, kristalni meth, speed

Pala zagrebačka dilerica (37). Prodavala travu, MDMA, kristalni meth, speed

POLICIJSKI službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, priopćila je policija.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem daljnje preprodaje, na za sada neutvrđen način, nabavljala veću količinu i više vrsta droge koje je skrivala, vagala i prepakiravala u stanu koji je koristila na području Zagreba.

Pakiranja trave, MDMA, speeda i metamfetamina

Obavljenom pretragom stana koji koristi osumnjičena pronađeno je ukupno 24.65 grama marihuane pakirane u 18 različitih paketa, 3.7 grama smole marihuane pakirane u tri paketa, 57 komada tableta MDMA pakiranih u tri paketa, 47.5 grama droge MDMA pakirane u 24 paketa.

Photo: PU Zagreb

Photo: PU Zagreb

Photo: PU Zagreb

Policija je kod žene pronašla i 1.40 grama metamfetamina, 91.75 grama amfetamina pakirana u 10 paketa, dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu podnesena je kaznena prijava, objavila je zagrebačka policija., piše Index.hr