Zagrebačka policija traži ove mladiće

Zagrebačka policija traži ove mladiće

ZAGREBAČKA policija objavila je slike mladića za koje sumnja da imaju saznanja o premlaćivanju u Zagrebu 19. svibnja 2024. godine.

“U nedjelju 19. svibnja 2024. godine u Zagrebu, Draškovićeva ulica ,nepoznati su počinitelji počinili kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“.

Svi su u ranim dvadesetima

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

Jedan od muškaraca star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke svijetlije kose, odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i tamne tenisice, a na desnoj podlaktici ima tetovažu.

Drugi muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke tamne kose, odjeven u bijelu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i crne tenisice.

Treći muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke crne kose, odjeven u sivu majicu kratkih rukava, tamne hlače i bijelo-plave tenisice.

Četvrti muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke crne kose, odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamnosive traperice i crne tenisice.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192″, izvijestila je zagrebačka policija., piše Index.hr