Svjedokinja nesreće u Sinju: Presjeklo me! Kako su jaukali. Vadili su ih jednog po jednog

Svjedokinja nesreće u Sinju: Presjeklo me! Kako su jaukali. Vadili su ih jednog po jednog

FOTO:Ilustracija/Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu.

Došli su vatrogasci, iz auta su počeli izlaziti, sve muški. Po kričanju i govoru odma sam vidjela da nisu naši, kaže svjedokinja za 24sata

Četvero ljudi poginulo je u stravičnoj nesreći do koje je došlo u četvrtak ujutro u Brnazama kod Sinja, javlja policija. Kako se navodi, auto je izletio zvan kolnika i nakon toga udario u zid. U vozilu se nalazilo više osoba.

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći, a među njima je i dijete.

– Presjeklo me, bila sam budna, vidjela sam kad se zabio u zid. Policijski kombi je išao za njima, došli su iz smjera Trilja, a drugi auto od policije je bio na raskrižju, napravili su im blokadu. Došli su vatrogasci, iz auta su počeli izlaziti, sve muški. Po kričanju i govoru odmah sam vidjela da nisu naši. Govorili su nešto, nisam razumjela. Ajme kako su jaukali. Vadili su ih jednog po jednog na pod. U šoku sam, ne mogu sebi doći – rekla nam je svjedokinja nesreće.

– S ceste koja koja vodi iz smjera Trilja, po dolasku u Brnaze na raskrižju se može put Sinja i put Splita. Oni su skrenuli desno put Sinja, ali brzina je bila prevelika te su u zavoju nisu uspjeli “smotati” i zabili su se ravno u zid, a potom je automobil odletio još 20-ak metara – kaže nam druga svjedokinja., piše 24sata.