Evo što se zapravo događalo tijekom nastupa Izraelke na Eurosongu, je li moguće da je sve bilo lažirano?

Evo što se zapravo događalo tijekom nastupa Izraelke na Eurosongu, je li moguće da je sve bilo lažirano?

Društvenim mrežama proširila se snimka iz Malmö Arene tijekom nastupa predstavnice Izraela, a čini se da atmosfera nije bila onakva kako je prikazano na televiziji.

Nakon druge polufinalne večeri Eurosonga najviše se priča o predstavnici Izraela Eden Golan, koja je s pjesmom “Hurricane” izborila prolazak u finale., piše showbuzz.hr

Tijekom njezina nastupa u televizijskom prijenosu čulo se nekoliko zvižduka iz publike, no prevladali su navijanje i aplauz, a čini se da je atmosfera uživo ipak bila drukčija od onoga što je prikazano.

Na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru, proširile su se snimke iz Malmö Arene na kojoj prevladavaju hukanje i zvižduci publike, a korisnici koji su je podijelili objasnili su što se zapravo događalo.

“Podsjetnik: Ako čujete kako publika bodri Izrael tijekom prijenosa, to je zato što EBU koristi tehniku za utišavanje publike pokušavajući prekriti hukanje lažnim navijanjem za TV, no ovako je zapravo bilo unutar arene”, piše uz video koji možete pogledati u nastavku.

“Isključili su mikrofone za publiku tijekom nastupa Izraela i dodali lažno snimljeno navijanje”, “Ovaj video samo pokazuje da se nisu svi u publici slagali s onim što se događalo. Utišali su reakcije publike samo tijekom nastupa Izraela. EBU to podržava”, još su neki od komentara s društvenih mreža uz snimke iz Arene.

Izraelu su nakon drugog polufinala porasle šanse za pobjedu na kladionicama i trenutačno je na drugom mjestu nakon Hrvatske, a kolika nam je zapravo prijetnja, provjerite OVDJE.