Baby Lasagna stoji loše kod žirija, ovo su im favoriti! Petak je za njega važniji od subote, evo gdje mora biti vrhunski

Baby Lasagna stoji loše kod žirija, ovo su im favoriti! Petak je za njega važniji od subote, evo gdje mora biti vrhunski


“Posao nije gotov. Kladionice su samo brojke, ne obazirem se na to, niti se time zamaram. Umjesto toga koncentriran sam na subotnji nastup. Znate kako kažu: it ain‘t over till the fat lady sing !”- rekao je Baby Lasagna.

I tu je u pravu, pravi posao tek sad počinje, a ključni trenutak zbit će se u petak predvečer na generalnoj probi kad će svoju ocjenu formirati žiriji, piše Jutarnji.

Lasagnin raspored izgleda ovako: nakon sinoćnjeg nastupa u klubu u centru Malmöa, dansas slijedi drugi, u 14 sati, za fanove na krovu shopping centra u Malmöu, a moguće je da će obaveza biti još.

Međutim, pravi posao počinje u petak, i to popodne kada ima generalnu probu uoči finala, i to prvo pred novinarima, a onda i pred publikom. Tu drugu pred publikom, dakle potpuni scenski nastup gledaju i žiriji i na temelju tog nastupa daju svoje ocjene.

S obzirom na to da je generalni stav da je publiku već pridobio na svoju stranu i veliki je favorit u tom dijelu glasanja, može se zaključiti da je Lasagni nastup za žirije u petak možda i važniji od onog u subotu u finalu.

To doista sve mora biti perfektno.

Naime, kako kod žirija po kladionicama stoji lošije i na četvrtom je mjestu (u trenutku pisanja teksta) i zaostaje za Francuzom, Švicarcem i Talijankom, Lasagnin glavni zadatak je pridobiti žirije na svoju stranu, navodi Jutarnji.

Na dan finala naš predstavnik ima još jednu probu uoči nastupa uživo koji je na rasporedu navečer.

Koji će po redu nastupiti na probi i u finalu još se ne zna, kao ni to je li uopće u prvom dijelu finala ili drugom.

Prvo se u četvrtak (večeras) mora odviti drugo polufinale, a kad budu poznata imena svih finalista, dogovorit će se redoslijed nastupanja u finalu, piše Jutarnji list.