Biden u emisiji poznatog voditelja šokirao gledatelje: ‘Htio sam se ubiti. Samo me jedna stvar spriječila…‘

Biden u emisiji poznatog voditelja šokirao gledatelje: ‘Htio sam se ubiti. Samo me jedna stvar spriječila…‘

Biden je dao slavnom radijskom voditelju iznenadni intervju tijekom posjeta New Yorku

Predsjednik Joe Biden govorio je radijskom voditelju Howardu Sternu o mračnim vremenima kada su mu prva žena i kći poginule u prometnoj nesreći, a otkrio je kako je razmišljao i o samoubojstvu.

Naime, Biden je dao slavnom radijskom voditelju iznenadni intervju tijekom posjeta New Yorku.

Kroz intervju, govorio je o svom očaju povezanim sa smrću supruge Neilie i njihove 13-mjesečne kćeri Naomi u prosincu 1972. godine.

– Ja ne pijem. To nije neka vrlina, već uistinu nikad nisam pio – rekao je.

– Uvijek smo imali alkoholna pića u kući… Ja sam samo htio piti i napiti se, a nikako se nisam mogao na to natjerati. Ne moraš biti lud da počiniš samoubojstvo. Ako ste jednom bili na vrhu planine, mislite da više nikada neće biti tamo, tako sam se osjećao. I samo nakratko, pomislio sam da možda jedan dan jednostavno odem do Delaware Memorial Bridgea i skočim, no imao sam dvoje djece i to me spriječilo – prepričao je u radio intervjuu uživo koji je iznenadio je slušatelje. Iako je dao nekoliko intervjua otkako je preuzeo dužnost predsjednika, ovo pojavljivanje nije bilo uvršteno u njegov javni raspored, prenosi Daily Mail.

Proveo je četvrtak navečer u New Yorku, u kući glumca Michaela Douglasa, zatim je, prije nego što je odletio natrag u Bijelu kuću, svratio u studio na Manhattanu kako bi porazgovarao s legendarnim voditeljem radija Sirius XM. Također, otkrio je neke novosti tijekom intervjua – rekao je da bi bio “sretan susresti se s Trumpom u debati”.

Nadalje, Stern i Biden dotaknuli su se i perioda kada je Biden bio romantično dostupan. Kako tvrdi aktualni američki predsjednik, u to je vrijeme, kao senator, bio i na popisu deset najpoželjnijih američkih neženja.

Kroz intervju, Biden je prepričao kako je radio kao spasilac u pretežno crnačkoj četvrti u Delawareu. Ispričao je kako je iz nevolje izvukao šestero ljudi.

– Jeste li ikad spasili nečiji život dok ste bili spasilac? – upitao ga je Stern, na što je Biden odgovorio: “Čak nekoliko puta!”.

Stern, koji je u prošlosti intervjuirao Trumpa, nije ulazio u suđenje s Stormy Daniels koje je trenutno u tijeku, no spomenuo je zloglasni “napad na Kapitol”.

– O čemu mi raspravljamo? Trump je podigao slušalicu i htio lažirati izbore. Dajte mi 11.000 glasova, to su bile njegove riječi. Ne znam kako bilo koji Amerikanac koji voli ovu zemlju može glasati za njega. Kraj rasprave. Ne možeš se kandidirati ako misliš namjestiti izbore – zaključio je Stern.


Suicidalne i depresivne osobe u Hrvatskoj savjetodavnu pomoć mogu dobiti na više mjesta, a postoji i nekoliko telefonskih brojeva na kojima mogu zatražiti za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida: 01 2376 335 (radi od 0 do 24 sata)

Plavi telefon: 01/4833888 (plavi-telefon@zg.t-com.hr)

Psihološki centar TESA: 01/4828888 (psiho.pomoc@tesa.hr)