Dečki me ne ljube u javnosti, srame se jer sam visoka 186 cm i imam najduže noge na svijetu

Dečki me ne ljube u javnosti, srame se jer sam visoka 186 cm i imam najduže noge na svijetu

Teksašanka Maci Currin u djetinjstvu je bila meta izrugivanja vršnjaka jer je imala najduže noge od svih, no danas ih ponosno ‘nosi’ te drugim visokim ženama želi pomoći da se osnaže

– Ako će netko mrziti, mrzi jer ne razumije. Nazivaju me po likovima iz horor filmova, poput Slendermana – kaže Currin u intervjuu za Jam Press. 

Supervisoka Teksašanka često dijeli video priloge na TikToku, gdje trolovi često ostavljaju grube primjedbe na njezin izgled.

– Bilo bi zastrašujuće sresti te u mračnom hodniku – komentirao je ispod video priloga nedavno jedan od pratitelja.  

Maci Currin kaže da ne doživljava neugodnosti samo od stranaca. Naime, ona je često za glavu viša od muškaraca s kojima je izlazila na spoj, zbog čega se neki muškarci osjećaju manje vrijedno i posramljeno. 

Photo: Instagram

– Svaki put kad sam izlazila s muškarcima koji su znatno niži od mene, bilo je loše. Kao da su me se sramili pred drugima, kaže. U jednom od video priloga priznala je da su je partneri nerado ljubili u javnosti, zbog visinske razlike.

Kaže kako joj nije lako pronaći odjeću. 

Photo: Instagram

– Uglavnom kupujem u American Tallu, iako nemaju dugih hlača koje mi pristaju. Obično ih dam napraviti po narudžbi, što košta oko 250 dolara za jedan par traperica. Nisam baš pri novcu tako da imam samo dva para traperica koje mi dobro stoje – priča djevojka.

Ipak, voli visine na kojima se nalazi.

– Mrzila sam svoju visinu kao dijete jer je to bila stvar zbog koje su mi se djeca znala rugati. Ali, bila je ujedno i najbolja povlastica, jer nitko nije bio visok kao ja. Ja sam jedinstvena, kaže, u nadi da će i druge visoke žene potaknuti da stanu na noge u svoje obranu., piše 24sata.