Tiktokerica tvrdi da ju je konobarica u restoranu posramila jer je naručila dva jela

Tiktokerica tvrdi da ju je konobarica u restoranu posramila jer je naručila dva jela

ŽENA na TikToku je potaknula raspravu o bontonu u restoranu nakon što je izjavila da ju je konobarica posramila jer je naručila juhu i salatu. U viralnom videu, objavljenom na TikToku, korisnica @ashleymkenney podijelila je snimku svog nedavnog iskustva kad je odlučila otići u restoran – sama.

“Zamislite da dobijete juhu i salatu, a konobar/ica kaže: ‘Oboje je za vas? Hoćete li oboje dokrajčiti?'” napisala je na videu.

“Što će reći kad mi donese odrezak od pola kile?” požalila se. Tiktokerica u opisu videa ističe i da je zaposlenica restorana u kojem je jela bila jako ljubazna i da njen komentar vjerojatno nije bio zlonamjeran.

“Da budem fer, bila je jako ljubazna. Mislim da nije mislila ništa loše time, ali nije dobro iskomunicirala”, dodala je tiktokerica Ashley, koja je napomenula kako su joj na stol donijeli i kruh koji, pak, nije naručila. Otkako je objavljen ranije ovog tjedna, video na njenom TikTok profilu skupio je 258 tisuća pregleda, a mnogi su u komentarima iskoristili priliku podijeliti svoja iskustva kad su se našli u sličnim situacijama.

“Pojela sam juhu od rajčice i tost sa sirom. Konobar se vratio i rekao: ‘Wow! Sve ste pojeli. Mora da ste bili gladni!’” komentirala je jedna žena ispod videa. “Bio je to moj omiljeni restoran. Od tada ondje više nisam bila”, dodala je. Uglavnom su se složili da nitko ne bi trebao komentirati koliko hrane netko jede, pogotovo u restoranu, a naročito to ne bi trebali biti oni koji su u restoranu zaposleni. Što vi mislite, je li ok komentirati koliko je netko pojeo (ili nije)?, piše Index.hr