Novi zaplet u Zaglavama: ‘Vraća se s jednim posebnim razlogom’

Novi zaplet u Zaglavama: ‘Vraća se s jednim posebnim razlogom’

Vijest da Mirjana planira prodati gostionicu posebno će pogoditi Marka Šanka (Mijo Kevo) koji je za nju sentimentalno vezan, no tugu će mu ublažiti kolegica Milica (Petra Kraljev) koja za njega već ima spremnu poslovnu priliku – da kupi gostionu i tako nastavi njegovati zaglavačko mjesto susreta i veselja.

Zbog velikog projekta izgradnje golf terena nižu se problemi u Zaglavama te mještani imaju sve manje povjerenja u Meadow Hill i Gornje Zaglave. Ni Stanislav Cukela (Žarko Radić) nije lišen kritike, stoga mještani koriste svaku priliku pokazati mu nezadovoljstvo. Već uzburkane odnose u mjestu dodatno će zakuhati iznenadni povratak Mirjane (Ecija Ojdanić) iz Argentine, koja se sada zaručena i vraća se s jednim posebnim razlogom.

”Moram priznati da sam jednako sretna i uzbuđena, kao i brojni gledatelji koji me već neko vrijeme pitaju kad će se vratiti Mirjana u seriju, što mogu najaviti da se Mirjana konačno vraća u Zaglave. Ona dolazi iz Argentine zaljubljena, promijenjena i pokušava prodati gostionicu, ali će je u njenoj odluci dočekati nevjerojatne neočekivane okolnosti. Međutim, neću vam puno otkrivati, to ćete naravno pratiti u seriji ‘Kumovi’ na Novoj TV”, najavljuje Ecija., prenosi večernji