Rihanna se izležavala u donjem rublju, a pažnju je ‘ukrao’ račun na krevetu: ‘Vidim li ja dobro?’

Rihanna se izležavala u donjem rublju, a pažnju je ‘ukrao’ račun na krevetu: ‘Vidim li ja dobro?’

Pozirala je na krevetu u jednom hotelu, a na jednoj fotki pjevačica je potpisivala ogroman račun na srebrnom pladnju

Rihanna (36) je u nedjelju izbacila novu kolekciju donjeg rublja, a odmah se pohvalila i pratiteljima na društvenim mrežama. Pozirala je na krevetu, a plavi grudnjak i gaćice otkrivali su njezine raskošne atribute. Sudeći prema komentarima, još jednom je oduševila fanove.

FOTO: INSTAGRAM

Pjevačica i poduzetnica vlasnica je Savage Signature Script kolekcije grudnjaka, donjeg rublja i majica za spavanje. Rihanna je pozirala na krevetu u jednom hotelu, a oko nje su bili posloženi jastuci. Na jednoj fotki pjevačica je potpisivala ogroman račun na srebrnom pladnju dok je na sebi nosila najnovije komade svoje kolekcije.

FOTO: INSTAGRAM

– Račun ovako dugačak… Stavi ga na drugu sobu – napisala je na opisu fotografije.

Brojni su udijelili komplimente, a neki su se poigrali s fotkama pa uvećali račun i otkrili koji je na njemu iznos.

‘Jesam li ja jedini koji je povećao fotografiju i račun iznosi 45 tisuća dolara?’, ‘Nikad bolje nisi izgledala’, ‘Super si!’, pisali su neki u komentarima.

FOTO: INSTAGRAM

Neki su otišli i korak dalje pa su poručili pjevačici da žele njezin novi album.

– Djevojko, ajmo sad do studija – napisao je jedan obožavatelj.

Nedavno su paparazzi pjevačicu fotografirali u Santa Monici dok je išla na sastanak. Imala je plavu kratku kosu. Ovo nije prvi put da je Rihanna iznenadila fanove svojom promjenom imidža.

Crvena, plava, crna. Pjevačica je oduvijek voljela eksperimentirati sa svojom kosom. Osim što je mijenjala boje, kroz svoju karijeru izmjenjivala je dužinu i stil frizure. Imala je kratku, dugu, kovrčavu, ravnu, često i ispletenu u afričke pletenice…, pišu 24sata