Gdje je danas Stefany Hohnjec? Sestri joj preminula susjeda u stanu, a suprug završio u pritvoru

Gdje je danas Stefany Hohnjec? Sestri joj preminula susjeda u stanu, a suprug završio u pritvoru

Nedavno je Večernji list izvijestio čitatelje o Matei Hohnjec koja je u HRT-ovom dokumentarcu otvoreno govorila o svojim zatvorskim danima, a mi smo se sada prisjetili njezine starije sestre Stefany Papić, bivše Hohnjec, koja danas također živi posvećena vjeri, baš poput Matee.

Miss sporta 2004. godine i prvakinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici, Stefany Papić, djevojačko Hohnjec nekoć je žarila i palila domaćom scenom. Bila je djevojka bez koje nije mogao proći gotovo nijedan događaj u gradu, a nerijetko je nosila i revije. Osim sporta i mode, Stefany se okušala i u reality showu Farma, a tada je govorila i o tome da želi smanjiti grudi, što je naposljetku i učinila. Tada joj se bilo poprilično teško nositi s tim “teretom”. Kazala je kako su joj grudi počele rasti nakon što se prestala baviti gimnastikom. Kako bilo, Stefany je u to vrijeme sa svojom mlađom sestrom Mateom, o kojoj smo nedavno pisali, bila neizbježna u domaćim medijima, a veliku pozornost privlačile su svojim načinom života. 

FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Danas se Stefany okrenula vjeri, a jednom prilikom je otkrila kako ju je upravo ona spasila. – Nakon što sam postala Miss sporta, dogodila se prekretnica u mojem životu i ja sam se izgubila. Skrenula sam u drugu ulicu, što možda nije bila volja Božja, ali sve se s razlogom dogodilo. Prošla sam teške stvari, vidjela i doživjela mnogo toga, no opet je Bog tako htio… Da u prošlosti nisam imala toliko teških situacija, ne bih mogla toliko duboko doživjeti susret s Bogom – priznala je atraktivna plavuša prije nekoliko godina u emisiji ‘Zašto vjerujem’ Hrvatskog katoličkog radija. 

Lijepa plavuša je ostvarila čak i svoj dugogodišnji san te je otvorila klub ritmičke gimnastike u kojem radi s djevojčicama školske i predškolske dobi. – Kroz vježbe ritmičke gimnastike, igru i ples, bez rekvizita i s rekvizitima – vijača, obruč, lopta – te kroz različite druge vježbe djeca razvijaju motoričke sposobnosti i vještine te usvajaju radne navike za ritmičku gimnastiku i ostale sportove. Kao dugogodišnja ritmička gimnastičarka, višegodišnja reprezentativka, višestruka državna prvakinja te sudionica europskih i svjetskih prvenstava, s iskustvom rada s djecom u Kini, Dubaiju i Hrvatskoj, želim prenijeti svoje znanje na nove generacije – iskreno je ispričala ranije Stefany za tportal.hr.