Horoskop za srijedu: Ovnovima treba puno sna, Djevice su brzoplete, Škorpioni su posesivni, Ribe maštaju o miru i sreći

Horoskop za srijedu: Ovnovima treba puno sna, Djevice su brzoplete, Škorpioni su posesivni, Ribe maštaju o miru i sreći

OVAN

Imat ćete velika očekivanja od nedavno započetog odnosa. Druga će strana biti neodlučna, no ne požurujte je. Treba vam puno odmora i sna. Izbjegavajte kasnu večeru i smanjite unos kofeina.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK

Netko će vas nagovoriti da odete na tečaj plesa ili kuhanja. Iako ćete se isprva nećkati, na kraju će vam biti drago što ste izašli iz zone udobnosti i okušali se u nečem novom. Krenite ranije na počinak.

LJUBAV: 4 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

Osjećat ćete se odlično u svojoj koži. Ljudi će vas voljeti, ali neki će vas se pribojavati jer ćete biti samouvjereni, glasni i skloni nametanju mišljenja. Dozvolite i drugima do dođu do riječi.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

RAK

Ako je pred vama važan ispit, moguća je trema. Zbog straha mogli biste dobiti lošiju ocjenu od one koju zaslužujete. Mnogi će proširiti krug poznanika i okružiti se ljudima koji utječu pozitivno.

LJUBAV: 4 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

Nemojte se zamarati ako nekome niste dragi. Ne može vas svatko voljeti. Posvetite pažnju i vrijeme ljudima kojima je stalo do vas, a za ostale ne biste trebali previše mariti. Pazite se glavobolje ili prehlade.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 2


DJEVICA

Pazite da ne kažete nešto što će vam ići na štetu. Bit ćete brzopleti i nestrpljivi pa ovo nije dan za donošenje odluka i vođenje važnih razgovora. Osjećate li ljutnju ili tugu, podijelite ih s bližnjima.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 3


VAGA

Ako se mučite s viškom kilograma, bit će vam lakše udružite li se s prijateljem koji se želi riješiti loših prehrambenih navika. Podržavat ćete jedno drugoga i ohrabrivati se u teškim trenucima.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

Ako ste u vezi, vaša posesivna priroda bit će naglašena. Partner će osjećati da ga sputavate i ograničujete. Izbjegavajte suviše zahtjevne tjelesne aktivnosti i rukovanje oštrim predmetima.

LJUBAV: 3 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

Izvjesne su poteškoće s računima ili troškovima stanovanja. Ako vam se čini da ste primili previsok račun za plin ili komunalije, provjerite je li došlo do pogreške. Pripazite na grlo i glasnice.

LJUBAV: 5 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

Novac će vam biti važan radi sigurnosti. Neki će pronaći nov izvor dohotka, dok će se drugi izboriti za povišicu. Samci će sresti osobu o kojoj će otprve imati osjećaj kao da je oduvijek znaju.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

Dan je sjajan za stvaralaštvo. Posvetite se crtanju, pisanju ili fotografiranju. Neki će uz malo truda i sreće ostvariti dodatan prihod iz hobija. Samci će biti neodoljivi i nenadmašni u zavođenju.

LJUBAV: 5 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

Maštat ćete o miru i samoći, no obaveze vam neće ostaviti vremena za predah. Umorit ćete se na poslu, a i kod kuće će vas dočekati zadaci. Obnovite energiju vitaminima i dobro se naspavajte.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

Piše: slobodna dalmacija