Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

50-godišnjakinja iz Rima lažirala je svoje trudnoće od 2000. godine i na taj način zaradila oko 110 tisuća eura.

Barbara Ioele 50-godišnja je žena koja je u 24 godine lažirala trudnoću čak 17 puta kako bi zaradila na beneficijama. Lagala je da ima petero djece i da je imala 12 spontanih pobačaja, a sve je uvjeravala da je trudna tako što je nagurala jastuke ispod majice.

Ova stanovnica Rima lažirala je i hod te držanje kako bi bila što uvjerljivija. Negira sve optužbe i tvrdi da njezina djeca zaista postoje, a da su sve trudnoće bile stvarne.

Ioele tvrdi da je posljednju bebu rodila u prosincu, ali je policija rekla da je bila pod nadzorom posljednjih devet mjeseci te da je cijela trudnoća bila lažna. 

Tužitelji pak optužuju 50-godišnjakinju da je krala rodne listove iz klinike u Rimu i krivotvorila druge dokumente, prenosi britanski Sun.

Trudnoće je počela lažirati 2000. godine, a time je u džep pospremila oko 110 tisuća eura.

Sun dodaje da je njezin 55-godišnji partner Davide Pizzinato navodno rekao policiji tijekom ispitivanja da je znao da Ioele nikada nije bila trudna. Navodno je rekao i da je krivotvorila potvrde, a sve u zamjenu za manju kaznu unatoč tome što je optužen kao partner u prijevari.

Ioele je osuđena na godinu i šest mjeseci zatvora. Nije se pojavila na ispitivanju, a njezin je odvjetnik na sudu pokazao dvije potvrde koje bi trebale potvrditi njezino nestabilno zdravstveno stanje., prenosi dnevnik.hr