Ana Gruica u seksi rublju proslavila rođendan: Većina nikad ne bi pogodila koliko ima godina

Ana Gruica u seksi rublju proslavila rođendan: Većina nikad ne bi pogodila koliko ima godina

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić proslavila je svoj 41. rođendan u zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić na društvenoj mreži Instagram objavila je novi video te otkrila kako slavi svoj 41. rođendan. – “Ono kad slaviš 40 +. Sada ću kao početi skrivati godine jer kao nigdje ne piše koliko imam. A misliš da je 20+! Sretan mi 41. rođendan!” – napisala je splitska glumica Ana Gruica ispod objave kako u sjedištu kazališta pozira u donjem vešu s tortom u ruci i puše svjećicu. Zgodna Ana pokazala je svoje isklesano tijelo, a s obzirom na to da mukotrpno trenira skoro svakog dana, očito je da se trening i zdrava prehrana itekako isplati.

Ovoj Splićanki ispod rođendanske objave pristigle su i čestitke, a mnogi su komentirali kako izgleda bolje nego ikada ranije. “Tebi su godine samo broj, predivna si”, “Sretan rođendan, lipoto”, “Ženo, respect”, samo su neki od komentara njezinih prijatelja i pratitelja. 

Na društvenoj mreži popularna glumica pohvalila se i poklonom njezina supruga Borana Uglešića koji joj je poklonio čokoladnu tortu i buket s njezinim sinom Maratom kojeg je dobila s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem. 

INSTAGRAM

Podsjetimo, Ana Gruica Uglešić ljetos je izgovorila sudbonosno ‘da’ dvojem dugogodišnjem partneru Boranu Uglešiću, inače splitskom psihijatru, a njihova je svadba privukla veliku pozornost domaće javnosti. Boran je zbog glumice i njihove ljubavi zatražio čak i crkveni razvod od prve supruge Diane s kojom ima i stariju kći. Svoju vezu ovaj bračni par počeo je 2017. godine, a ljubav se dogodila nakon višegodišnjeg prijateljstva. , piše večernji