Anđa Marić otkrila je što je bilo ključno da ne odustane od svoje borbe s teškom bolesti, iz dana u dan bilježi novi uspjeh!

Anđa Marić otkrila je što je bilo ključno da ne odustane od svoje borbe s teškom bolesti, iz dana u dan bilježi novi uspjeh!

Glazbenica i spisateljica Anđa Marić na Instagramu je objavila novi video s terapija na koje ide zbog multiple skleroze s kojom se već godinama bori.

Nakon stroge discipline koje se drži kako bi napredovala u borbi s bolešću, sad je podijelila fotografije na kojima vježba i otkrila pratiteljima gdje je pronašla motivaciju.

“Disciplina i dosljednost su moj znak velike ljubavi prema sebi. Vježbam već redovno tri godine, skoro četiri. Nisam to postigla kroćenjem svoje nevoljnosti, već nježnim uvjeravanjem i mijenjanjem uvjerenja”, napisala je.

Pratitelji su bili oduševljeni njezinom disciplinom.

“Bravo, samodisciplina je zdraviji oblik ljubavi i prema sebi i svijetu oko sebe”, “Bravo draga”, “Bravo, samo disciplina”, pisali su joj pratitelji.

FOTO: INSTAGRAM

Naime, liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima, no pjevačica se nije dala i svakim novim danom ide naprijed. Zbog toga je i svaki korak dalje na terapiji sjajan napredak, a ona ga rado dijeli s pratiteljima.

“Toliko sam zavoljela vježbanje da sam otišla na trening prije treninga s fizioterapeutom. Kako se to dogodilo i zašto je to moguće? Zato što se osjećam fenomenalno, snažno, održivo, idite za tim”, napisala je ranije na Instagramu.

Prije deset godina Anđa je dobila tešku dijagnozu kao mlada žena, a u In Magazinu se prisjetila kako se osjećala nakon toga.

“Osjećala sam se jako ljuto. Osjećala sam se kao da je cijeli svijet protiv mene. Tad sam bila u razvodu u bitki za skrbništvo nad svojim sinom”.

“Ta emocionalna izdaja, to je mene uništilo, ali sam se osjećala tada kao da me i moje tijelo izdalo. Osjećala sam se potpuno napušteno”.

No i nakon svega toga, ona ne skida osmijeh sa svoga lica., piše showbuzz.hr