Irena iz ‘Ljubav je na selu’ nam otkriva: ‘Fondo i ja odlučili smo otkazati svadbu zbog Bahre’

Irena iz ‘Ljubav je na selu’ nam otkriva: ‘Fondo i ja odlučili smo otkazati svadbu zbog Bahre’

Irena Slopšek udala se za Kamerunca Fonda u Africi, a planirali su i hrvatsku svadbu. Međutim, umjesto slavlja imat će samo skroman ručak s obitelji, a sve zbog Bahre…

Djevojke koje su tražile ‘ljubav na selu’ udružile su se da pomognu kolegici iz emisije, nekadašnjoj konkurentici i spontano organizirale humanitarnu akciju.

Nakon što je Hrvatskom protutnjala vijest o udaji Irene Slopšek za Kamerunca Fonda, isčekivala se ‘hrvatska svadba’ na kojoj je Bahra Zahirović trebala biti djeveruša. Umjesto raskošne zabave, Irena i Fondo odlučili su imati skroman ručak s obitelji i prijateljima, a sav novac namijenjen za svadbu darivati Bahri.

– Bahra samo želi svoju kućicu, krov nad glavom. Nije lako živjeti u podstanarstvu, znam to iz vlastitog iskustva. Jako smo dobre prijateljice već četiri godine i kad sam Fondu ispričala za njezinu situaciju, složio se da umjesto svadbe imamo ručak – govori nam simpatična Irena., pišu 24sata

storyeditor/2024-01-12/WhatsApp_Image_2024-01-12_at_11_18_34.jpeg
FOTO: PRIVATAN ALBUM

Bahra Zahirović (59) nedavno je za Story otkrila kako se nalazi u teškoj životnoj situaciji. Već duže vremena nema stalni krov nad glavom

– Od malih nogu me pratila situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije su mi donijele nešto sasvim drugo. Nikad nisam imala dovoljno velika primanja da budem kreditno sposobna i kupim si stan – rekla je nedavno te dodala i da joj je blokiran račun.

Svi se udružili 

Njoj u pomoć priskočila je Ines Petrić, također natjecateljica istog showa iz nekoliko sezona, koja je na svojem Facebooku zatražila pomoć. 

– Treba kuća na poklon, ne mora biti u cvijeću, ili građevinski investitori koji bi sagradili mali, ali topli dom. Na poklon za moju Bahricu. Ne razmišljaj puno nego pomozi – napisala je Ines. 

24sata