Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

Jelena Rozga snimljena je u Splitu u društvu Ivana Huljića, a djelovali su opušteno i veselo.

Pjevačica Jelena Rozga i skladatelj i tekstopisac Ivan Huljić, ujedno sin Tončija i Vjekoslave Huljić, snimljeni su zajedno u dućanu u Splitu.

Fotografije je Dalmatinskom portalu poslao čitatelj, koji je izjavio kako su Jelena i Ivan djelovali opušteno i veselo. Čini se i da nisu uopće primijetili da ih netko fotografira. 

Inače, prije desetak godina šuškalo se da su Jelena i 11 godina mlađi Ivan u ljubavnoj vezi. Tada se pisalo da su nerazdvojni i da Ivan često posjećuje Jelenu u njezinu stanu u Splitu, no Rozga je brzo stala na kraj nagađanjima.

“Ovu sam vijest demantirala više puta. Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji, netko nas je snimio dok smo se družili, čak i nismo bili nasamo. Mislim da ta vijest doista ne zaslužuje toliko pozornost. Ali isto tako mislim da ja imam pravo imati prijatelje i da mogu piti kavu s kim god ja poželim a da to sutra ne iziđe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi”, komentirala je u to vrijeme IN magazin.

Rozga je bliska s obitelji Huljić još otkako je 1996. postala pjevačica grupe Magazin, u kojoj je pjevala do 2006. godine, pa Ivana i njegovu sestru Hanu zna odmalena.

Mladi Huljić svoj ljubavni život oduvijek skriva kao zmija noge, a i Jelena sve drži u tajnosti otkako je prekinula sa Stjepanom Hauserom 2017. godine., prenosi showbuzz.hr