Doktorica Petra oplela po Filipu iz ‘Braka na prvu’: ‘Ako već žele avione, onda moraju biti piloti’

Doktorica Petra oplela po Filipu iz ‘Braka na prvu’: ‘Ako već žele avione, onda moraju biti piloti’

Filip Belić izazvao je reakcije svojim izjavama, a u jednoj je rekao kako mu smeta što su neke žene na društvenim mrežama avioni, a onda kad ih ugleda uživo, ispostavi se da su- kamioni

Kandidati Filip Belić iz ‘Braka na prvu‘ izazvao je reakciju javnosti svojim izjavama, a na neke su se osvrnuli i bivši kandidati sociološkog eksperimenta. Doktorica Petra Meštrić iskomentirala je njegovu izjavu u kojoj je rekao da su žene na društvenim mrežama ‘avioni, a uživo kamioni’.

FOTO: INSTAGRAM

– Ovakve rečenice obično dolaze od muškaraca koji su na jednom polju devet od deset, a na drugima maksimalno pet, šest (hajmo se koristiti vašim izrazima). Najčešće je to polje izgled. Ostala polja poput obrazovanja, karijere, financija, daleko su ispod. Samoprozvani piloti daleko su od pilota, možda čak nisu ni školovani vozači teretnih vozila – rekla je Petra ljutito pa dodala:

– A voljeli bi imati avion, svi bi mi voljeli, da se ne lažemo, ali što smo mi napravili po tom pitanju. Ako već žele avione, moraju u najmanju ruku biti piloti. 

24sata

Doktorica opće medicine nedavno je otkrila i što mora imati njezin muškarac iz snova.

– Muškarac mi mora biti uzor i mentor. Muškarac koji je primjer onoga kakva ja želim biti za 10-15 godina. Sigurnost i stabilnost. Vođa u životu, zaštitnik i savjetnik. Muškarac koji zna kako razvijati moju karijeru i sa mnom postići moj puni potencijal. Muškarac koji je već u svom životu puno prošao i postigao svoj ‘maksimum’. I nepopularno mišljenje ‘mora biti tri puta jači od mene’, e pa mora, žao mi je. To je moje mišljenje koje ne namećem nikome – zaključila je svojedobno.

FOTO: INSTAGRAM