Nakon vjenčanja Filip je rekao svojoj supruzi Tamari da bi bilo pristojno da spavaju odvojeno

Nakon vjenčanja Filip je rekao svojoj supruzi Tamari da bi bilo pristojno da spavaju odvojeno

Tamara je razgovarala s prijateljicom jer joj nije bilo jasno je li Filip pod tremom ili je samo hladan prema njoj. Prijateljica joj je rekla kako je čula da on priča kako nije njegov tip i da ne voli plavuše, što je malo razočaralo mladenku jer joj se njezin suprug svidio.

Emisija “Brak na prvu” je počela susretom Klare i Lovre. Mladenka je došla pred matičara, a mladoženja nije skidao osmijeh s lica. „Primijetila sam, sviđa mi se“, rekla je Klara, a Lovre nastavio: „Najviše mi se svidjelo što je u jednu ruku sramežljiva, a u drugu se vidi da ima vatre u njoj, to je simpatično.“ Lovre nije mogao sakriti oduševljenje pa je rekao: „Mislim da sam našao srodnu dušu i da će to dobro funkcionirati, barem ova dva mjeseca.“ Tamara i Filip snimali su vjenčane fotografije, a njemu je bilo neugodno jer ne voli biti prisan s nekim koga ne poznaje dok je Tamari djelovao opušteno. A iako malo nervozni, Klara i Lovre bili su prilično vrckavi tijekom fotografiranja.

Poslije je Lovre rekao Klari da nije želio Dalmatinku jer su lajave i umišljene, a ona se samo nasmijala i rekla da se nada da će moći izaći na kraj s njom. Tamara i Filip počeli su s prvim plesom – Filipu je bilo neugodno, ali Tamara je zadovoljna kako su na kraju otplesali. Uslijedio je ples oca i kćeri, a Tamarin je tata pokušao što više mogao izvući iz nje o Filipu. Tamari je puno značio taj ples, bila je na rubu suza i otišla popričati s tatom, koji je bio sumnjičav da će između nje i Filipa biti nešto. Dok se Tamara zabavljala s gostima, Filip je popričao s kumom i prijateljem, koji su mu rekli da je Tamara super cura, ali ne za njega. „Vidjeli su da to nije kalibar cure s kojom bih ja inače bio i rekli su mi sami da to nije to“, objasnio je Filip.

Tamara je razgovarala s prijateljicom jer joj nije bilo jasno je li Filip pod tremom ili je samo hladan prema njoj. Prijateljica joj je rekla kako je čula da on priča kako nije njegov tip i da ne voli plavuše, što je malo razočaralo mladenku jer joj se njezin suprug svidio. Lovri je laknulo kad je vidio da se Klara poput njega baš ne snalazi u plesanju, a ona mu je otkrila da nije dobila odobrenje roditelja za show, što se Lovru dojmilo jer, unatoč neodobravanju okoline – radi po svom. Kumovi su primijetili da su jako sramežljivi, ali da i dijele međusobne simpatije. Klarina kuma željela je popričati s Lovrom i ohrabriti ga u vezi Klare., prenosi večernji