Bahra iz ‘Ljubav je na selu’ u teškoj situaciji: ‘Nemam stalni dom, a djeci ne želim biti teret’

Bahra iz ‘Ljubav je na selu’ u teškoj situaciji: ‘Nemam stalni dom, a djeci ne želim biti teret’

Otkako se pojavila u showu ‘Ljubav je na selu’, Bahra Zahirović (59) uveseljava mnoge popularnim baharizmima, humorističnim komentarima o životu. Vraća osmijeh na lice, iako iza sebe ima tužnu priču. 

Kako je ispričala za Story, već duže nema osiguran stalni krov nad glavom. Nakon što se razdvojila od bivšeg partnera, iselila se iz jednog podstanarskog stana u drugi. Osjeća umor od čestih selidbi te jedino što želi je vlastiti dom.

24sata

Blokiran joj je račun

– Od malih nogu me pratila situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije su mi donijele nešto sasvim drugo. Nikad nisam imala dovoljno velika primanja da budem kreditno sposobna i kupim si stan – požalila se Zagrepčanka.

Priznala je kako joj je račun trenutačno blokiran jer je vjerovala onome kome nije trebala

– Stalno su me pratile nekakve neprilike. Seljakanje od vrata do vrata. Ovdje gdje se nalazim, to je privremeni smještaj. Ne želim kukati i tražiti socijalu. Ja sam radno sposobna. Samo bih zamolila institucije ili ljude koji bi mi mogli pomoći da to i naprave ako žele – dodala je.

Brine o prijateljici sa zdravstvenim poteškoćama

Zahvalna je svojim stanodavcima, no svjesna je da tamo gdje trenutačno živi neće moći biti zauvijek. Također, otkrila je kako s njom već dugi niz godina živi prijateljica koja zbog zdravstvenih poteškoća ovisi o njoj.

S bivšim partnerom ima sina i kćer. Priznala je kako ih rijetko viđa jer kći živi u inozemstvu, a sin, kao i ona, vodi borbu s financijama.

– Ja djeci ne želim biti teret – zaključila je.

24sata

Bahra je četiri puta sudjelovala u ‘Ljubav je na selu. Posljednji put gledali smo je u 14. sezoni kod farmera Stjepana Runtasa, a bila je i kod Domina SantraValtera Krastića i Marijana Ceravca.