Jeziv detalj ubojstva iz Doboja: Kći drogirala oca, bila je zaljubljena u maminog mladog ljubavnika?!

Jeziv detalj ubojstva iz Doboja: Kći drogirala oca, bila je zaljubljena u maminog mladog ljubavnika?!

Cure novi, jezivi detalji strašnog ubojstva u Doboju gdje je žena uz pomoć mladog ljubavnika ubila svog supruga, a u svemu im je pomagala i njena maloljetna kći. Za ubojstvo Saše K. (46) osumnjičeni su njegova supruga A. K. te tinejdžer L. D., koji su bili u ljubavnoj vezi te Sašina maloljetna kći (15).

Osnovni sud u Doboju maloljetnici je odredio do 30 dana pritvora u maloljetničkom zatvoru. Prema neslužbenim informacijama, kći je na nagovor majke ocu u piće ubacivala smrvljene lijekove za smirenje i spavanje. Međutim, nije poznato je li bila upoznata s majčinim paklenim planom da ubije supruga, prenosi Blic.

Neslužbeni izvori iz policije govore kako je djevojčica tijekom ispitivanja bila izrazito hladna, a istražitelji su stekli dojam da je bila zaljubljena u majčinog mladog ljubavnika.

Tijelo nesretnog Saše K. pronađeno je golo u šumi, vezano za stablo. Obdukcija je pokazala da je preminuo zbog više ubodnih rana u području trbuha.

Osumnjičeni su iznajmili dva rent-a-car vozila i stan u Banjoj Luci, gdje su otišli nakon što su izvršili zločin. Policija je pretresla više objekata i vozila, kriminalističkom obradom je utvrđeno da su ranije, dva ili tri dana prije ubojstva, žrtvi u limunadu stavljali lijekove kako bi bio što slabiji.

– Po dolasku na lokaciju uboden je tri puta nožem te je uslijed ozljeda preminuo. Možemo zaključiti da je riječ o predumišljaju, da je ubojstvo pripremano i na monstruozan način izvršeno – kazao je glasnogovornik policije ranije.