Ella Dvornik u jeku razvoda odlučila napraviti nešto dobro za sebe: ”Sretan povratak svima koji slave”

Ella Dvornik u jeku razvoda odlučila napraviti nešto dobro za sebe: ”Sretan povratak svima koji slave”

Ella Dvornik nakon blagdana i godišnjeg odmora odlučila je posvetiti se sebi te objavila da se vraća u teretanu kako bi nadoknadila propuštene vježbe.

Influencerica Ella Dvornik posljednjih mjeseci prolazi kroz teže razdoblje nakon objave da se rastaje od supruga Charlesa Pearcea, a nakon prvih mjesec dana Nove godine i blagdana, sad je otkrila čemu se vraća.

Ella je odlučila da će opet vježbati i dovesti svoje tijelo u top-formu koju je imala prošle godine, a fotografirala se na odlasku u teretanu i napisala: ”Sretan povratak u teretanu svima želim.”

FOTO: INSTAGRAM

”Dobre vijesti su da će teretane biti praznije u drugom mjesecu jer su svi odustali od onog: ”Nova godina, nova ja”. Možemo svi skupa krenuti s vježbanjem sredinom drugog mjeseca, i ja sam se udebljala”, napisala je nedavno još.

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

“Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece”, napisali su u dopisu sa suda.

FOTO: INSTAGRAM