Slavni youtuber navodno je prekinuo snimanje u Hrvatskoj: Natjecatelji se otrovali vodom?

Slavni youtuber navodno je prekinuo snimanje u Hrvatskoj: Natjecatelji se otrovali vodom?

Dogodilo se to, pojašnjavaju, jer su popili vodu s izvora, dok su se pripremali. Oporavljali su se nekoliko dana, pa su se vratili na posao.

Jedno od najpoznatijih lica interneta James Stephen Donaldson, poznatiji kao MrBeast (25), trenutno boravi u Dubrovniku. Naime, MrBeast se proslavio snimajući videe za YouTube, a sada je jedan svoj uradak odlučio napraviti i u Hrvatskoj. Kako piše Dubrovački dnevnik, MrBeast radi na jednom od svojih visokoprodukcijskih videa u razrušenom hotelskom kompleksu u Kuparima. Građani su ovom portalu javili i da se u razrušeni kompleks ne može ući već danima jer su putevi zablokirani. MrBeast na društvenim mrežama za sada nije otkrio što snima u okolici Dubrovnika. 

Kako navodi Dubrovački dnevnik, neslužbeno su doznali iz pouzdanih izvora da su se natjecatelji koji bi trebali sudjelovati u videu koji snima – razboljeli. Dogodilo se to, pojašnjavaju, jer su popili vodu s izvora, dok su se pripremali. Oporavljali su se nekoliko dana, pa su se vratili na posao. 
Podsjetimo, jesenas je popularni YouTuber iznenadio novim izazovom. MrBeast je na X-u (bivši Twitter) objavio fotografiju bijele sobe opremljene s dva kreveta, nekoliko osnovnih potrepština, par ormarića, umivaonikom, velikim sefom i zatamnjenim prozorima koji služe za promatranje. 

– Biste li proveli 100 dana u ovoj sobi s potpunim strancem za 500.000 dolara? – napisao je pored te dodao:
– Vrata su otključana, a ako jedno od vas ode prije 100. dana, oboje gubite.
Inače, neki od videa po kojima je MrBeast poznat su: “Proveo sam 50 dana živ zakopan”, “Zadnji koji napusti krug osvaja 500.000 dolara”, “Squid Game” u stvarnom životu i tako dalje.