Ostala je u šoku kad joj je muž rekao da želi nazvati njihovu kćer po njegovoj mrtvoj mački

Ostala je u šoku kad joj je muž rekao da želi nazvati njihovu kćer po njegovoj mrtvoj mački

‘Zoe je ime mačke mog supruga koja je umrla kad smo tek počeli izlaziti’.

Trudnica se obratila internetu za prijeko potreban savjet nakon svađe s partnerom oko imena njihove nerođene kćeri. Par se našao u škripcu jer suprug odbija odustati od svog ‘savršenog’ izbora imena za bebu, unatoč tome što njegova žena ima problem s njim. Buduća mama je nakon toga na Redditu podijelila svoju dilemu, objašnjavajući da je ime u pitanju Zoe, piše Metro.

Sada, znamo što mislite, ovo ime djeluje prilično uobičajeno, zar ne?! Teško da je to loš izbor, u usporedbi s drugima koje smo čuli, ali, sudeći po objavi, tu ima nešto više. 27-godišnja supruga objašnjava da nije oduševljena imenom Zoe jer je tako njen suprug nazvao svoju mačku, koja je u međuvremenu uginula.

Da stvar bude gora, bila je to mačka koju je dijelio s bivšom. Rekla je: ‘Zoe je ime mačke mog supruga koja je umrla kad smo tek počeli izlaziti. I ne samo to, mačka je bila dar bivše djevojke o kojoj su se namjeravali zajedno brinuti. Kad su prekinuli, imali su ‘zajedničko skrbništvo’ dok ona nije umrla’.

Tvrdi da je svom suprugu rekla da ne želi njihovu kćer nazvati po njegovoj mrtvoj mački, ali on to nije dopustio. U objavi dodaje: ‘Rekao mi je da razmislim o tome, obrazlažući da odgovara našim kriterijima (kratka imena, otporna na zlostavljanje, slatka, jedinstvena tako da je nitko drugi u njezinom razredu neće imati, ali ne toliko jedinstvena da ljudi neće znati kako to izgovoriti,) i mačku Zoe smatrao je svojom kćeri’., prenosi večernji