‘Ne mogu zadovoljiti svoju ženu u krevetu pa ona želi moje dopuštenje da spava sa svojim klijentom’

‘Ne mogu zadovoljiti svoju ženu u krevetu pa ona želi moje dopuštenje da spava sa svojim klijentom’

Muškarac je pitao za savjet treba li pustiti svoju ženu da spava sa svojim klijentom, jer je on više ne može zadovoljiti u spavaćoj sobi.

Muškarac traži savjet nakon što je priznao da ne može zadovoljiti svoju ženu, osobnu trenericu, u spavaćoj sobi. Pišući Abigail Van Buren, kolumnistici koja stoji iza poznate kolumne ‘Dear Abby’ na nypost.com, podijelio je kako je u braku s ‘najčudesnijom ženom’ posljednjih 30 godina, piše Mirror.

Otkrio je i detalje da je postala osobna trenerica i da je u ‘nevjerojatnoj formi’. Također je priznao da nije u istoj formi kao ona i da ne može: ‘Ima predobre seksualne performanse, ne mogu je pratiti čak ni s lijekovima za erektilnu disfunkciju‘.

S obzirom na to da je muškarac bio svjestan frustracije svoje supruge zbog rastućeg problema u spavaćoj sobi, priznao je u svom pismu kako ga je pitala može li se o njenim seksualnim potrebama pobrinuti mladi klijent kojeg ona trenira. Dodao je da je razmišlja pristati na njen zahtjev, čak i suosjećao s njom, ali sad se boji da će se ona u njega i zaljubiti.

‘Vas troje ste odrasli i sposobni sami donositi odluke’, rekla je Abby te dodala: ‘Ali, oklijevam ovo blagosloviti jer je tako riskantno. Pobrinite se da izgladite sve varijable koje se mogu pojaviti. Mogla bi se zaljubiti u svog klijenta; možda će se on zaljubiti u nju. (Ili ne.) Ako on odluči nastaviti dalje, kakav će to učinak imati na nju i tebe? Dobro razmislite prije no što pristanete…, prenosi večernji