Upao sam u zamku kada je supruga organizirala ‘trojku’, tek sam poslije sve shvatio

Upao sam u zamku kada je supruga organizirala ‘trojku’, tek sam poslije sve shvatio

Mnogi tipovi bi bili sretni ako bi im žena predložila seks u troje, no ovaj je muškarac itekako požalio nakon što je njegova partnerica pozvala drugog muškarca u njihovu spavaću sobu

Muškarac je na na društvenim mrežama ispričao kako je njegova žena organizirala seks u troje, no da se radi o ‘namještaljci’, shvatio je tek nakon što se to stvarno dogodilo.

Mnogi tipovi bi bili sretni ako bi im žena predložila seks u troje. Međutim, ovaj se muškarac razveo nakon što je njegova, sada već bivša, partnerica pozvala drugog muškarca u njihovu spavaću sobu.

– Moja bivša nam je namjestila seks u troje, s još jednim tipom. Nije bilo nimalo erotično. Potpuno su me izignorirali i krenuli u akciju ‘kao zečevi’. Kasnije sam shvatio da je ona to sebi namjestila, da ne mora spavati s njim iza mojih leđa. Razveli smo se ubrzo nakon toga – priznaje muškarac.

Otkako je podijelio svoju priču, mnogi su pohrlili komentirati njegovu situaciju, uključujući i one koji su bili šokirani što je tipu trebalo toliko dugo da dođe do te spoznaje, piše Daily Star.

– Shvatili ste kasnije?! Nije li vam sinulo dok vas je vaša žena ignorirala u seksu s drugim muškarcem? – pitali su ga.

– Shvatio sam na pola priče. Što ti je toliko trebalo? – komentiraju.

– Nemoj zezat. Vjerojatno te je i prije toga varala – pišu.

Nekima je ipak bilo žao tipa.

– To je užasno, prekid je dovoljno težak i bez ovoga – dodaju., prenose 24sata