U braku, ali ne i na istoj adresi. Mateša i njegova supruga žive odvojeno: ‘Ma nije to problem’

U braku, ali ne i na istoj adresi. Mateša i njegova supruga žive odvojeno: ‘Ma nije to problem’

U rujnu se doznalo kako Zlatko Mateša opet ljubi, a par mjeseci kasnije je s Blankom Kačer uplovio u bračnu luku. Intimnu ceremoniju imali su u crkvici na Plešivici, a par ne krije svoju sreću

Zlatko Mateša (74) i Blanka Kačer (44) oženili su se početkom prosinca. Bila je to intimna ceremonija u crkvici na Plešivici, ispričao je Mateša za 24sata tada. 

Nakon vjenčanja je Splićanka, pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo uzela prezime Mateša. 

– Mi vam se dugo poznajemo i to poznanstvo i poštovanje je s vremenom preraslo iz prijateljstva u ljubav – rekla je Blanka za 24sata ranije, objašnjavajući kako njihova ljubav nije došla ‘preko noći’. 

Kako javlja Slobodna Dalmacija, supružnici trenutno žive na dvije adrese, u Splitu i u Zagrebu. Gospođa Mateša ispričala je da bez obzira na udaljenost uspijevaju uskladiti sve obaveze. 

– Split i Zagreb udaljeni su 50 minuta avionom. Zlatko dođe u Split kad odradi obaveze u Zagrebu ako ja tad imam obaveze u Splitu. Također, ja dođem u Zagreb – poručila je Mateša te istaknula kako im ništa nije problem. 

– Sad smo oboje bogatiji za osjećaj doma u gradu onog drugog i za izvrsno društvo u oba grada – poručila je.