Čuvarica se spetljala s dilerom kojeg je čuvala: Imali su seks preko telefona! Objavili snimke

Čuvarica se spetljala s dilerom kojeg je čuvala: Imali su seks preko telefona! Objavili snimke

Ruth Shmylo (26) iz Walesa sude zbog nedoličnog ponašanja u javnoj službi. Sumnjiče je da je bila u nedoličnoj vezi s dilerom Harrijem Pullenom kojeg je čuvala u zatvoru. Vani mu je posjetila i majku

Veliki seks skandal u velškom zatvoru otkrili su nakon što su prebacili dilera Harrija Pullena u drugi zatvor. Tad su otkrili da ga netko često zove, a ispostavilo se da je to čuvarica, 26-godišnja Ruth Shmylo, koja se spetljala s njim dok ga je čuvala. , prenose 24sata

Spetljali se u zatvoru

Ruth sad sude za nedolično ponašanje u javnoj službi, a ona se brani da nije kriva. 

Pullen je u zatvoru u Bridgendu služio tri i pol godine zbog dilanja poveće količine droge, a Ruth je s njim počela vezu pred kraj 2020. godine i to je trajalo mjesecima. Kako prenose britanski mediji, čak mu je vani posjetila majku i pričala je s njom o njegovom osobnom životu. Kako tvrde tužitelji, imaju čvrste dokaze da su Ruth i Pullen bili u nedoličnoj vezi, ne mogu dokazati da je bila tjelesna, ali prema pozivima izvjesno je da su imali seks preko telefona.

Na sudu su prikazali transkripte razgovora zatvorenice i osuđenika.

Na njima se čuje kako on nju pita da mu kaže voli li ga i govori joj da mu nedostaje njezino lice. 

– Čuvarica Shmylo imala je trening kako izbjeći takve situacije i manipulacije kojima se zatvorenici služe, svi moraju proći taj trening.

‘Imala je trening kako ovo izbjeći’

Zatvorenici obično nađu jednu žrtvu, izoliraju je i onda pokušaju nešto – rekao je šef osiguranja u zatvoru u u kojem je Shmylo bila i vezi sa dilerom.

Ona se branila da nisu imali seks preko telefona jer je ona samo ‘slušala’. Tvrdi da je čekala da zatvorenik dođe do ‘najboljeg dijela’. 

– To znači da je bila aktivna u nedoličnom ponašanju, seksu preko telefona. Priznala je i da je pričala s njim sve dok je nisu uhitili. Znala je rizik, znala je što je čeka – rekao je tužitelj. 

A otkriveno je i da je Pullen imao i ‘rezervu’. Diler je u istom zatvoru zaveo i medicinsku sestru Elyse Hibbs (25)! Nju su zbog nedoličnog ponašanja u javnoj službi osudili na šest mjeseci zatvora.