Potpuno je jasno zašto se u BiH ne propušta niti jedna vremenska prognoza! Ove snimke su pregledane milijun puta…

Potpuno je jasno zašto se u BiH ne propušta niti jedna vremenska prognoza! Ove snimke su pregledane milijun puta…

Na Tik Toku su napravili kompilaciju njenih isječaka na kojima vodi prognozu, a pregledani su više od milijun puta

Nora Šahinpašić (20), kći novinara i televizijskog voditelja Mime Šahinpašića, već više od godinu dana vodi vremensku prognozu na OBN-u, TV kući u kojoj je njen otac radio dugi niz godina.

Nora je krenula stopama svojih roditelja koji su dugogodišnji medijski radnici. Naime, Norina majka Dajana također je dobro poznato TV lice u BiH s obzirom da je dugi niz godina bila voditeljica lota i ‘Turizma plus‘, a bila je i član ekipe Jutarnjeg programa koji su realizirale FTV i BHT1.

No, mlada je djevojka hit na društvenim mrežama izričito zbog svog aktraktivnog izgleda.

@100postobosanka

“Učinkovita vremenska prognoza na televiziji temelji se na kvalitetnoj meteorološkoj informaciji i njezinu dopadljivom predstavljanju. U radu smo ponudili standarde izrade i predstavljanja vremenskog izvještaja kao na modernim TV kućama u svijetu, a ne na staromodan način kako to prakticiraju ostali mediji.” #norasahinpasic #bosniaandherzegovina #obntelevizija #weathergirl #bosna #balkan #vremenskaprognoza

♬ Dale – Jala Brat & Buba Corelli & Hava
‘Koliko je samo zgodna i lijepa‘, ‘Bosanska Adriana Lima‘, ‘Zbog nje bi prognozu gledao svaki dan‘, samo su neki od lijepih riječi obožavatelja ispod spomenutog videa, piše Jutarnji.hr.