Zbog ove fotografije Lidiji Bačić obožavatelji su poručili da je boginja, a posebnu pažnju privukao je ukras na njezinom tijelu!

Zbog ove fotografije Lidiji Bačić obožavatelji su poručili da je boginja, a posebnu pažnju privukao je ukras na njezinom tijelu!

Lidija Bačić pozirala je u crvenom kožnom minjaku i grudnjaku, te je pokazala piercing na pupku.

Pjevačica Lidija Bačić gotovo svakodnevno uveseljava obožavatelje svojim atraktivnim fotografijama, koje objavljuje na Instagramu.

Tako je ovoga puta pozirala u izazovnom crvenom izdanju s grudnjak, kožnom suknjom i štiklama, a do izražaja su došli njezini bujni atributi, no ni piercing na pupku nije mogao pobjeći pogledima fanova.

LIDIJA BAČIĆ/INSTAGRAM

“Boginja”, “Top-model”, pisali su joj oduševljeni pratitelji, a u komentarima su se nizala srca i emotikone vatre.

Lidija je nedavno gostovala u “Paprenim kuglicama” kod Davora Garića.

Suočila se s nekoliko pitanja na temu ljubavi, a odgovorila je i što bi učinila da joj njezin frajer tijekom vođenja ljubavi uzvikne ”Oh, Nataša!”.

“Ahhhh… ‘Bilo bi cringe, grozno! Pa bila bih sigurno u šoku. Stalo bi sve! ”Molim? Šta?” Nije se nikad dogodilo, ali zamisli da se dogodi. Sve bi stalo i više se nikad ne bi ni čuli ni vidjeli. Katastrofa”, zaključila je.

A bi li mogla biti u vezi s frajerom koji ne želi gužvati plahte prije braka?

“Pa ne, pa mislim moraš upoznati u potpunom smislu tu osobu prije nego stupaš u brak. Da vidiš da ti paše, mislim ono, pa ne živimio čovječe u pradobu nekom”, poručila je Lidija., piše showbuzz.hr