Muž je policiji rekao da mu se žena ubila: Četiri godine nakon strašna istina je isplivala na vidjelo

Muž je policiji rekao da mu se žena ubila: Četiri godine nakon strašna istina je isplivala na vidjelo

Michael MacKay prevario je policiju tvrdeći da se njegova supruga Cindy ubila no u stvarnosti joj je on dao smrtonosnu dozu otrova. Nakon što se razboljela 2020., Cindy je ubrzo i umrla.

Michael MacKay iz Kanade je policajcima nakon smrti svoje supruge rekao da se vjerojatno radi o samoubojstvu, ali prava istina je da joj je dao smrtonosnu dozu otrova skrivenu u šalici.

Cindy se teško razboljela u svom seoskom domu 7. veljače 2020. i umrla u bolnici nekoliko dana kasnije. Njezin suprug Michael optužen je za ubojstvo prvog stupnja više od godinu dana nakon njezine smrti, iako je više puta rekao policiji da nije kriv.

Sada je na portalu CBC izašla priča o tome što je Michael zapravo učinio Cindy.

Michael se izjasnio krivim za ubojstvo drugog stupnja u ponedjeljak na Kraljevskom sudu u Battlefordu.

“Prošlo je skoro četiri godine otkako je Cindy ubijena i danas smo konačno dobili malo pravde. Konačno su ispričane strašne stvari koje joj je Michael učinio”, rekao je Cindyin brat, Tyler Mack, nakon saslušanja.

“Rekao je mnoge laži mnogim ljudima o tome što se dogodilo Cindy, tako da je veliko olakšanje za sve nas što je rekord konačno ispravljen”, dodao je.

Cindy i Michael vjenčali su se 2005. godine nakon što su se upoznali u crkvi. Par je dobio troje djece, a 2015. su se preselili na Cindyno obiteljsko imanje.

Ona je ondje nastavila raditi kao medicinska sestra sve dok njezina najmlađa kći nije doživjela čudnu nesreću. Nakon toga, postala je njegovateljica i domaćica s punim radnim vremenom, dok je Michael vodio operacije stoke na farmi.

Iako su izvana djelovali kao tipična obitelj iz maloga grada, istražitelji su otkrili da je Michael nekim svojim poznanicama nagovještavao Cindynu sudbinu.

U prosincu 2019. Michael je bliskoj prijateljici rekao da će mu trebati mjesto gdje može odsjesti u veljači 2020.

Nekoliko mjeseci prije nego što je Cindy umrla, Michael je započeo aferu sa ženom koju je upoznao na stranici za spajanje. 6. veljače 2020. žena mu je poslala poruku raspitujući se o Cindynom zdravlju. On je odgovorio rekavši da će “do viđenja vjerojatno biti u sljedećih nekoliko dana”., prenosi dnevnik.hr