Kapetan Modrić iskreno: Nisam zadovoljan s dosta stvari, moramo bolje na Euru

Kapetan Modrić iskreno: Nisam zadovoljan s dosta stvari, moramo bolje na Euru

Luka Modrić stao je pred kamere Nove TV nakon plasmana na Euro, našeg sedmog plasmana na europsku kontinentalnu scenu u povijesti.

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je 1:0 protiv Armenije u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro 2024. godine.

Izabranici Zlatka Dalića dominirali su cijelim susretom, na kraju minimalnih 1:0, ali potpuno zasluženih. Jedini strijelac na susretu bio je Ante Budimir u 43. minuti susreta kada ga je Sosa pronašao centaršutem u 16-ercu, a napadač Osasune rutinerski pogodio za vodstvo Vatrenih.

Nakon utakmice pred kamere Nove TV stao je Luka Modrić.

”Sretni smo na prolazu na Euro, zaslužili smo, malo smo si zakomplicirali situaciju protekli mjeseci, ali ispravili smo sve u ovom ciklusu. Sretni smo, tamo nam je mjesto po kvaliteti. Nije bilo lako danas, Armenci su dobro igrali, zabili smo u pravo vrijeme i sačuvali smo vodstvo do kraja. Imamo dosta vremena za pripremu do Eura u šestom mjesecu”, započeo je Modrić pa se osvrnuo na praćenje rezultata utakmice u Cardiffu:

”Ne znaš rezultat druge utakmice, treba ti drugi gol za zatvoriš utakmicu, postoji bojazan od tog njihovog gola, da ne uđe zalutali metak, ali hvala bogu dobro je prošlo”, rekao je Luka.

Mladi navijači ispunili su sjevernu tribinu Maksimira, kakva je bila atmosfera?

”Fenomenalna atmosfera, zaželili smo se igrati u Zagrebu, nismo dugo igrali. Šteta, fali ta istočna tribina, ovih 20 tisuća što su bili, zaista su napravili dobru atmosferu. Vjerujem da je djeci bio užitak gledati nas.”

Luki je svejedno u kojem smo potu

Na kraju idemo na ždrijeb u trećoj jakosnoj skupini.

”Meni to igra najmanju ulogu u kojoj smo skupini. Bitno da smo na Euru, bit ćemo pravi na euru. Ima dosta stvari što se trebaju ispraviti, možemo puno bolje. Onako kako ja gledam, nisam zadovoljan s dosta stvari, ali ja vjerujem, kada se vrate neki igrači, prvenstveno Mateo i Perišić, da će to biti bolje. Mi možemo bolje, najbitnije da smo se plasirali i biti će vremena za napredak. Ako želimo igrati važnu ulogu na Ruru, moramo biti bolji”, iskreno je rekao naš kapetan.

Posebno mu je drago zbog Budimira, ali i Marco Pašalić se odlično pokazao u ova dva nastupa.

”Svi igrači su igrali dobro, napravili dobar dio posla. Drago mi je zbog Bude, uvijek je pod nekim upitnikom. Marco je pokazao u ovo malo minuta da je s pravom tu, idemo dalje, čestitke svima oko reprezentacije”, zaključio je Luka, piše gol.hr.