‘Dopustila sam suprugu da bude s djeverušom na našu prvu bračnu noć, baš smo se zabavili’

‘Dopustila sam suprugu da bude s djeverušom na našu prvu bračnu noć, baš smo se zabavili’

Većina parova zavjetuje se na vjernost na dan vjenčanja, ali jedan par je odlučio provesti svadbenu noć malo drugačije, kada je mladenka ohrabrivala muža da ima seks s njezinom prijateljicom.

Kateyin suprug Dan prvi je iznio ideju o svinganju.

– Bila je malo šokirana, ali na kraju je sve uspjelo. Ljubomora je dio toga, čini stvari uzbudljivijima – rekao je.

Katey je očekivala da će biti ljubomorna kada je prvi put vidjela muža kako se seksa s drugom ženom, ali zapravo je priznala da joj je to bilo jako uzbudljivo. A vjenčanje para bilo je sve samo ne konvencionalno.

– Na kraju smo odveli jednu od mojih djeveruša u našu spavaću sobu. Popili smo piće i na kraju imali seks utroje s njom, bilo je jako zabavno – priznaje Katey.

FOTO: INSTAGRAM

Međutim, Kateyina obitelj odlučila je ne prisustvovati ceremoniji. Kad je s njima prvi put razgovarala o svom svingerskom načinu života, bili su vrlo uznemireni i mislili su da je to ‘grozno’, ispričala je.

Kaže da se sada pomirila s tim razočarenjem.

– Dugo sam se mučila s činjenicom da moja obitelj nije došla na moje vjenčanje. Ali onda pogledam po sobi i pogledam fotografije i vidim koliko su svi bili sretni zbog mene i svi nas vole takve kakvi jesmo – ističe ona.

Seks partnerica na Kateynom vjenčanju bila je njezina bliska prijateljica Kirsty, koja dijeli Kateyin i Danov entuzijazam za zamjenom partnera. Kirsty i njezin suprug Tom upoznali su se na aplikaciji za upoznavanje partnera prije devet godina i ubrzo nakon toga vjenčali, ali tek nakon što su bili u braku nekoliko godina otkrili su da dijele interes za svinganjem.

Kirsty kaže da su mnogi zainteresirani za otvorene brakove, ali većina nije sigurna kako pokrenuti tu temu s partnerom. Kirsty i Tom se redovito druže s drugim parovima, četiri ili pet u tjednu, a posebno su bliski s Katey i Danom.

– To je samo normalno prijateljstvo, kao i svako drugo prijateljstvo, iako dijelimo žene i tako to… – kaže Tom.

Četvorka je odmah ‘kliknula’ kad su se sreli na odmorištu za svingere.

– Volim dijeliti svog muža. Za mene je to više kao mali trenutak ponosa – priznaje.

Kirsty i Tom, iz Burnleya, pažljivo se pripremaju za svoje noći s drugim partnerima, unose pića, pripremaju grickalice i čiste sve svoje igračke za seks., prenose 24sata

FOTO: INSTAGRAM