Dino Jelusić: Sanja Doležal nije htjela pričati sa mnom nakon onog s dekolteom

Dino Jelusić: Sanja Doležal nije htjela pričati sa mnom nakon onog s dekolteom

ROBERT Knjaz je u novoj epizodi Knjazališta odveo Dinu Jelusića u umirovljenički dom Sveta Ana u Zagrebu, gdje je glazbenik isprobao pelene i kolica te otkrio kako žive umirovljenici.

“Ima super starih ljudi, a ima i malo manje super starih ljudi. Sjećam se iz srednjoškolskih dana situacija u tramvaju – uđu, tjeraju, neki te i lupe štapom. Nisam nikada sjedio u tramvaju jer sam se bojao starih ljudi, ali došao sam ovdje pobijediti strah”, otkrio je Jelusić na početku emisije.

Odmah po dolasku u Dom Sveta Ana Dino se susreo s “odborom za doček” i dobio prve instrukcije o starosti. Korisnici doma Mirjana, Margareta i Ivan otkrili su mu da je tajna u tome da se “pod stare dane ne stane sa životom jer tek onda čovjek ima vremena baviti se onim što ima u sebi a da nije ni znao da to ima”.

Dino je, pak, priznao da se u zadnje vrijeme osjeća starije nego dosad. “Toliko sam napravio i prošao da mi se čini da imam treći život”, rekao je glazbenik koji je zasvirao čak i s legendarnim Whitesnakeom. “Još uvijek nemam svoj stan”, otkrio je Dino i rekao da još živi s roditeljima, no da mu “ipak već gori pod nogama”.

“Sanja Doležal nije htjela razgovarati sa mnom”

Tijekom emisije prisjetio se i neugodne situacije iz djetinjstva. 

S 12 godina gostovao je, naime, u emisiji Sanje Doležal kada je nastala fotografija ne kojoj se čini da Dino gleda Sanji Doležal u dekolte. Fotografija je obišla svijet, a u svojim emisijama prikazali su je čak i Jay Leno i David Latterman.

“Sanja čak nije htjela razgovarati sa mnom kad sam je nazvao da se ispričam. Poslije smo se sreli, bili smo u žiriju za Doru 2017. godine, i meni je bilo nelagodno, pravio sam se da grickam neke bademe. Ona je rekla: ‘Pa, Dinek, koliko je prošlo od onog događaja?’, ja rekoh da je prošlo 13-14 godina, a ona kaže: ‘Pa, vrijeme je za neki remake!’ pa smo napravili novu fotografiju”, prisjetio se.

Dodao je da je zapravo gledao u Sanjine kartice s pitanjima. “Nama su rekli će onaj tko najbolje odgovori na pitanje dobiti 100 kuna”, dodao je. Za stanare doma održao je i koncert pa zaključio: “Bilo je fenomenalno. Nemojte se bojati starosti jer to je isto jedna era života, a ovi ljudi su dokaz da se može jako lijepo i kvalitetno starjeti.”, piše index.hr