Alen Vitasović završio u bolnici pa poduzeo korak koji je rastužio njegove fanove: “Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put”

Alen Vitasović završio u bolnici pa poduzeo korak koji je rastužio njegove fanove: “Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put”

Alen Vitasović odgodio je koncert u Zagrebu, kojim je trebao proslaviti 30 godina karijere, a nakon što je završio u bolnici u Puli.

Naš popularni pjevač Alen Vitasović otkazao je svoj dugoočekivani koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo koji je trebao biti održan 11. studenog, a razlog tomu su zdravstveni problemi.

55-godišnji Alan završio je u pulskoj bolnici i odgodio koncert za siječanj sljedeće godine.

“Zdravlje je stabilno. Dobro sam, ali opet sam imao zdravstvenih problema. Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put. Hvala doktorima i sestrama u pulskoj bolnici”, izjavio je Alan za Story, ali ne otkrivši točan razlog hospitalizacije.

No ispričao je kako se o njemu brine 23 godine mlađa supruga Eleonora s kojom je u bračnu luku uplovio nakon što se prije deset godina razveo od prve supruge Sandre.

“Imam predivnu suprugu, godi mi bračni život. Normalno je da čovjek proživljava teško razdoblje kada se razvede. Negdje duboko u sebi bude usamljen. Karijera mi nije bila na nekoj razini, pa je nastupila pandemija, ali Eleonora je uvijek bila tu. Ništa joj nije bilo teško učiniti za mene. Jako je strpljiva. Pazila me i kad sam bio bolestan. Ali nisam se zbog toga oženio, odgovaraju nam karakteri. Dogodilo se i nije mi žao. Velika mi je podrška. Mlađa je, ali je zrela osoba”, zaključio je Alen., doznaje showbuzz.hr