U ‘Životu na vagi’ je izgubila više od 50 kg, a sada otkrila: ‘Trebalo mi je 37 godina da nađem ljubav’

U ‘Životu na vagi’ je izgubila više od 50 kg, a sada otkrila: ‘Trebalo mi je 37 godina da nađem ljubav’

No, njena kilaža nije jedina promjena. Naime, Korolija je prije tjedan dana objavila status na svom Instagramu gdje je napisala kako joj se dogodila ljubav. Nije otkrila u koga je zaljubljena, ali je poručila da je sretna.

Maricu Koroliju upoznali smo u petoj sezoni showa ‘Život na vagi’ te slovila kao jedna od favoritkinja u showu. Marica je svojim rezultatima i karakterom osvojila brojna srca gledatelja te na kraju pokazala rezultat u kojem je izgubila više od 50 kilograma. Marica se, sudeći po informacijama koje su dostupne na njenim društvenim mrežama, ali i u intervjuima koje je davala ranije još uvijek drži smjernica koje je naučila u showu. 

FOTO: RTL

No, njena kilaža nije jedina promjena. Naime, Korolija je prije tjedan dana objavila status na svom Instagramu gdje je napisala kako joj se dogodila ljubav. Nije otkrila u koga je zaljubljena, ali je poručila da je sretna. 

“Ima li išta divnije na svijetu nego voljeti i biti voljen? Toliko malo je potrebno za taj mir kojem većina nas teži a meni je trebalo skoro 37 godina da ga nađem. Sve prije toga mi se trebalo dogoditi kako bih danas mogla znati što je ispravno i dobro za mene i to u trenutku kada sam se pomirila da ću ostati sama. Kad sam digla ruke od ljubavi ona je došla na malena vratašca i uskoro obuzela cijeli moj svijet. Ipak moji kriteriji nisu bili previsoki i nerealni. Ljudi, volite i nemojte se bojati dati 100 % sebe jer se stvarno isplati voljeti i živjeti život kakav smo samo sanjali” napisala je Marica uz fotografiju na kojoj je na pijesku netko ispisao ‘Volim te”.

Inače, Marica je ranije otkrila da je postala prijateljica s nutricionisticom Martinom iz showa. 

– Postala sam prijateljica s nutricionisticom Martinom iz showa. Čujemo se na tjednoj bazi barem jednom, dvaput tako da je ona i dalje prisutna u mom životu što se tiče savjeta oko jela i svega toga – otkrila je Marica za RTL.hr te progovorila i o svojim kilogramima., prenosi večernji